#Ghost Recon: Wildlands har knappast varit soldatsimulatorn på alla gamers läppar, men frågan är om inte detta kommer ändras efter senaste filmen från #Ubisoft.

Med fyra månader kvar till släppet börjar det bli dags för PR-maskineriet att värma upp. Om #Ghost Recon: Wildlands ska tränga ingenom mediabruset, gäller det att de trycker på rätt saker. Vilket #Ubisoft också verkar göra i det senaste klippet från spelet.

Här får vi höra utvecklarna själva prata om spelet och vad du kan förvänta dig. En av sakerna sägs vara total frihet att ta dig an uppdragen hur du vill. Detta innefattar att du kan genomföra dem i vilken följd du helst behagar. Du kommer även kunna utsmycka din soldat på ett sätt som passar dig bäst, detsamma gäller vapnen som går att anpassa in absurdum.

Om det är mer än säljsnack från #Ubisoft får vi reda på först i mars nästa år. Filmen kan du se redan nu. Visst kliar det lite i spöknerven?

Skicka en rättelse
Man är ju inte benägen ett tro något annat. 30/11 Eftersom det är ett spel från Ubisoft är det med största sannolikhet antingen mediokert eller helt ok, men inte mer än så. 29/11 Spelet blir mer och mer intressant ut i mina ögon. Det jag är rädd för, det är att det kommer vara mycket buggar Online, för det är där som jag kommer hålla ett stort öga på. Hur pass väl optimerat det är, svarstid på servrar, hur stabilt spelet är...... 29/11 Dum och förutsägbar Ai kommer dra ned spelglädjen. Detta spel ser mer eller mindre ut som en variant på Far Cry, där sandlådespelandet egentligen handlar om att göra om samma saker om och om igen. 29/11 Tror extremt lite på det här spelet. Känns inte som om de riktigt vet vad de vill göra med spelet, open world med "total frihet"? Ska Ghost-styrkan vara rogue och flöjts runt hejvilt och köra sina egna uppdrag? 29/11 Innehållet blir väl som det brukar bli när man ska ha så mycket frihet som möjligt; brett som en ocean och djupt som en vattenpöl. 29/11 Total frihet - på 5 olika sätt, låter det som --> alltid. 29/11 Japp. Plus att denna trailern upprepar enbart grejjer dom redan sagt om spelet. Sen att allt "gameplay" i spelet är snyggare än vi vet att spelet i slutändan kommer va eftersom det såg ut som skit på E3. Så jag hoppas att vivendis styrelse är en massa... 29/11 KAN! bli nice... men som vanligt så är man lite skeptiskt när "AAA" titlar försöker ge en känsla av att " detta är sååå nytt" och "milijoners milijoner kombinationer"... vi får väl seee..som vanligt. 29/11 0:57 "You can lead your team, of four Goose.." Jasså, haha ;) 28/11