Det svenska stridsflygplanet Viggen är på väg till den superseriösa stridsflygsimulatorn #DCS.

Planerna avtäcktes i går kväll med en kort trrailer och ett gäng skärmdumpar. Namnet blir #DCS: AJS-37 Viggen och utvecklingen sköts av #Leatherneck Simulations. De har tidigare knackat ihop ett par dlc-paket till spelet, bland annat ett med den ryska klassikern #MiG-21 i huvudrollen.

Det är snålt med detaljer, så saker som pris och releasedatum kan vi bara spekulera kring i nuläget. Men enskilda DCS-plan brukar kosta 400-600 kronor, kalibrera betalkortet i den riktningen.

Film och bilder:

Kalla kriget-vibbar.

Spegelvänd fara.

DCS simulerar det mesta, förtuom pilotens kropp.

Tom Cruise-stilen.

Tack till Kilrah för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Den finns med, följande vapen är bekräftade: M/71 High-explosive bomb. M/71 High-explosive bomb with drag chute. Lysbomb M/71 illumination bomb. ARAK M70/B rocket pod with HE and Armour piercing warheads. AKAN M/55 Autocannon pod. RB-05 Air-to-Ground /... 30/11 Låt Ryssen få smaka på svenskt stål! Hoppas de har med ex RBS-15 e t c. Det såg i alla fall ut som de gjorde anfall på några ryska fartyg. 30/11 Utvecklaren förklarade detta med att de fortfarande har lite småfixar kvar på själva modellen och därför har de inte "de-mirrored" texturerna än, detta är det sista deras texture artist fixar innan release. Tycker det ser grymt ut! Det syns att de har... 30/11 Min joystick är redo! 29/11 En bild var speglad, av någon anledning. På de andra bilderna ser man att det är korrekt på båda sidorna. :P 29/11 Åh herregud. Lyckan är total! Hundratals timmar av nöje framöver med andra ord! Hoppas på förbättringar gällande tutorial-system också. 29/11 Ja all text är ju spegelvänd på ena sidan .. vad mer är har dom klantat till? XD 29/11 Saab <3 29/11 Det här är riktigt tufft! Älskade projektets teasers som de la ut för ett tag sedan... https://www.youtube.com/embed/vjpkfAtOozw och: https://www.youtube.com/watch?v=YKLRctxPY6k 29/11 Det är en fullt modellerad modul. https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2966690&postcount=1 Så vitt jag vet så tillåter inte ED utvecklare att lansera annat än fullt modellerade moduler nu för tiden. (Dvs det kommer inga fler på nivån av de som finns... 29/11