Hyllade#Forza Horizon 3 är med expansion. Den 13 december lanseras Blizzard Mountain, ett tillägg som låter dig slira omkring i isig bergsmiljö.

På menyn står åtta nya bilar, en ny kampanj och nya spelformer som Climb, Descent och Blizzard race. Vidare innehåller kartan både en fryst sjö (sladdvänligt!) och en skidanläggning (busvänligt!)

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain säljs separat eller som en del i spelets expansion pass. Det enklaste hade varit att berätta hur mycket tillägget kostar, men man gör det omvända och får till en prislista du behöver en professur i matematik för att få grepp om. Vi citerar:

The Blizzard Mountain expansion for Forza Horizon 3 is available separately or as part of the Forza Horizon 3 Expansion Pass, which gives players discounted access to two expansions for $34.99. Ultimate Edition owners receive a $10 discount on the Forza Horizon 3 Expansion Pass if purchased before the end of 2016.

Listan över nya bilar kommunicerar man dock med all önskvärd tydlighet. Dessa sju har du enkel tillgång till, medan den åttonde är en så kallad barn find, som du själv måste leta reda på.

[ul]
[li]2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX[/li]

[li]1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck[/li]

[li]1975 Lancia Stratos HF Group 4[/li]

[li]1985 Lancia Delta S4 Group B[/li]

[li]2016 Nissan Titan Warrior Concept[/li]

[li]2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck[/li]

[li]2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

[/li]
[/ul]

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain lanseras alltså den 13 december. Vi ber att få återkomma om priset när Microsoft & co behagar kommunicera begripligt.

Skicka en rättelse
Blizzard Mountain Is Here! http://forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_blizzard_mountain_release 13/12 The Blizzard Mountain expansion for Forza Horizon 3 is available separately or as part of the Forza Horizon 3 Expansion Pass, which gives players discounted access to two expansions for $34.99. Ultimate Edition owners receive a $10 discount on the Forza... 02/12 Ok. Jag förköpte Forza Horizon 3 "Ultimate Edition". Det som ingick var "All Stars", "VIP" och "Car Pass". Men, "Expansion Pass" får jag därför nu köpa lite billigare. Jag tror jag fattar. ;) 02/12 Sorry, Jag skrev med mobilen på bussen och något blev fel så bara det kom med. Jag höll på att skriva vidare att jag kollade deras sida och det visade sig att Ultimate Edition endast innebar att det var några "Car Packets" som var med i det och inte des... 01/12 Jaha. 249 kr. kostade "Expansion Pass" mig, som har Ultimate Edition. Köpte det nyss. 01/12 Ultimate Edition 30/11 Forza Horizon 3 fungerar utmärkt för mig. Är helnöjd! Jag har Ultimate Edition, och får alltså $10 discount. Vad kostar det mig då? Men jag har väl även redan Forza Horizon 3 Expansion Pass? Antog därför att expansioner ingick. Jag fattar inte riktigt..... 29/11 Undanhålla originaldelar ca. 2 sekunder, för att sedan sälja dem som "expansion". ( 0_> giff må månäääYI ) 29/11 Hmm nja det känns väl som en Expansion när det faktiskt utökar kartan med ett helt nytt område och miljö att köra på. Med nya typer av race och en utökad kampanj. Så i den bemärkelsen känns det faktiskt som en expansion. Bilarna är väl inte mycket att... 29/11 Trist att det fortfarande är helt ospelbart för mig på PC. Är sån enorm stutter att jag inte klarar av att spela mer än ett par minuter, var verkligen pengarna i sjön för mig :/ 29/11