#Euro Truck Simulator 2 är föregångaren till #American Truck Simulator, och släpptes för hela tre år sen. Bilspelet har dock lyckats fånga och behålla många lastbils-entusiasters hjärtan trots sin ålder, och nu har SCS Software just annonserat ett nytt DLC-paket till spelet.

Alla som är insatta i körsimulatorn vet ju redan vilken den bästa expansionen är (hint: det är Sverige-tillägget), men om man tröttnat på att åka runt i bland annat Stockholm, Linköping, och Göteborg, kan man nu se fram emot varmare breddgrader när det denna gång bär av till självaste Frankrike.

Euro Truck-serien (och dess hundratals "paint-job"-paket) är just nu på upp till 75% rea hos Steam. Det franska DLC:et kommer troligtvis att ligga på runt 180 svenska kronor när det släpps den 5:e december.

Skicka en rättelse
Bara eurotrailers (dragbil och släp) i spelet, även om tandem har efterfrågats mycket. Finns mods som fixar tandembilar, men de har tydligen sina begränsningar. 30/11 Där ser man. Har dom 24m långa lastbilar i spelet eller är det bara det vanliga 18m trailer åken? Om dom inte har det så borde dom fan i mig slänga in det åtminstone så att det går att ha när man kör i Sverige. Det är lite mer utmanande att köra bil med... 30/11 Jo, man får böta om man inte vilar när man ska. Dessutom riskerar man att föraren somnar och kör i diket. 30/11 Nej, riktigt så avancerat är spelet inte ännu. :) Finns inga poliser i spelet heller. Men nog fan får man böter om man kör emot rött eller trafikfarligt. 29/11 Får man böta om man kör för länge? 29/11 Tröttheten finns redan i spelet (om man kör för länge utan att ta vilo/sov paus). 29/11 Då kan de passa på att lägga in truckers rattfylla och trötthet också, tycker jag! 29/11 Jag kör lastbil själv så detta är nog inte det första spel som man blir sugen på att spela när man kommer hem efter en lång dag. Btw undrar om dom lägger till immigranter vid calais som försöker bryta sig in i trailern så fort man stannar lastbilen 29/11 Då ser du kanske på Squirrel också? 29/11 Spelade det massor för ett tag sedan, men har inte kört på ett tag. Men detta fick mig att få lust att spela igen, vet inte varför det är kul egentligen.. :P Kanske det är lockande bara för att det är avslappnande, man lyssnar på musik och inte tänker... 29/11