Assassin's Creed-serien må ha tagit en paus, men det betyder inte att du slipper undan helt och hållet. Nästa år kan du se Michael Fassbender ta på sig hucklet på svenska biografer då filmatiseringen av spelet har premiär i Sverige. Redan nu kan du få ett smakprov på hur detta ser ut.

Fassbender spelar Callum Lynch, som i klippet nedan introduceras för sin förfader Aguilar. Klippet som är på minuten, visar inte mycker mer än processen med Animus, vilket gör att du slipper oroa dig för spoilers. Fritt fall och blodiga avrättningar kan du se den 11 januari. I bland annat USA har filmen premiär den 21 december, utifall du inte vill få en otrevlig överraskning.

Skicka en rättelse
Känns mer som slutstriden i Portal än som Assassins Creed - kom jag och kolegan fram till efter en kort diskussion där vi båda var ganska överrens. Speciellt om det blir som någon skrev tidigare "Fassbender kommer väl brottas med animus-armen på nåt sät... 30/11 Magneto skådisen om jag minns rätt 30/11 Ser väldigt påkostat och väldigt dåligt ut. När ska filmskapare lära sig att lägga budgeten på skådisar och manus istället för coola robotarmar? 30/11 Hm gillar ju Fassbender som Magneto. Och kommer nog gilla denna film pga honom. Det jag sett från filmen verkar vara renoldad sci fi action och själva storyn verkar vara minimal. Själva Creed serien är ju otroligt mycket historik och story vilket jag... 30/11 Då är vi två :). Har inte sett filmer på flera år. 30/11 Trailern andas verkligen tafflig tvspels-film. Men vafan... Fassbender! Irons! Är den här så dålig som den verkar kan man väl också utgå ifrån att övriga filmer från Ubisofts nya filmstudio kommer vara skit... Det är fan inte dags att dra igång en ny... 30/11 Stör mig också på detta. Den kommer ju redan drunkna i CGI förmodligen, så varför lägga till mer på nåt som de kan undvika. Fassbender kommer väl brottas med animus-armen på nåt sätt. 30/11 Jag har svårt för dessa Hollywood-filmer överlag, så jag vet inte riktigt. Tror inte att jag har sett en storfilm på flera år, kanske är fel person att döma. :-) Känns som att målgruppen för de flesta filmer är Monster-hinkande 15-åringar. 30/11 ? 30/11 Filmen har inget med Desmond miles att gör. Det är en helt annan tidslinje. Jag tror dom försöker undvika så mycket som går att ta saker från själva spelet. Jag tror dom vill helst bygga en helt ny story. 30/11