Fortsätter sitt firande med gratisspel.

I år firar #Ubisoft 30 år och medan det verkar vara lite stökigt bakom kulisserna pågår firandet för fullt. De har tidigare gett bort titlar som #The Crew och det finns fortrarande tid att säkra ett exemplar av Far Cry: Blood Dragon. Finalmånadens gåva är omtyckta #Assassin's Creed III och det erbjudandet blir tillgängligt den 7 december.

I det tredje spelet, som släpptes för fyra år sedan, fick vi bekanta oss med huvudkaraktären Connor under den amerikanska revolutionen. Miljöerna är hämtade från såväl Boston och New York och vår recensent Fredrik Eriksson hade bland annat detta att säga.

Det är just mångsidigheten som får mig att spela Assassin's Creed-äventyren som inga andra. Under en och samma omgång kan jag segla till den karibiska övärlden, bygga upp mitt eget lilla samhälle, brottas med vilda kattdjur på toppen av en hög klippa och bedriva handel längs den amerikanska östkusten. Jag kan starta uppror i Boston och se människorna stå upp mot sina tyranner, se hur sommar blir till vinter och känna regnet piska mig i ansiktet. Och jag ser en välskriven, välberättad och välspelad berättelse ta form och känner historiens vingslag ger eko. Det är mäktigt.

Gratiserbjudandet aktiveras och hämtas via Uplay-klienten.

Tack till BubbeZ för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Spelade klart, men hade hellre spelat som Haytham Kenway genom hela spelet. Samma som att jag gillade Assassins Creed Rogue betydligt mer än Unity pga den enligt mig mer intressanta storyn med mer intressanta karaktärer. https://www.youtube.com/embed/RD... 02/12 Miljoner använder sig av klienten, tror du någon bryr sig om att du vägrar använda uplay på ett forum som fz? Spela alldrig ett enda ubisoft spel då, och kom inte hit och kommentera.. jag installerar uplay köper spelet där och spelar. Krångligare än så... 02/12 Dessa "spelklienter" är enbart ett sätt för spelbolagen att tvinga spelaren att se på reklam för andra spel, trots att man köpt ett spel till fullpris. Det finns enbart strul med dessa halvtaskiga Steamkloner (som känns mer som en färdig community) som... 02/12 Jag kommer förmodligen ångra att jag ställde frågan, men vad är det exakt som är så bottenuselt med Uplay? Jag tycker den fungerar som den ska. Den har mina spel i ett bibliotek, jag kan spela mina spel, det finns en inbyggd butik som än lite väl rörigt... 02/12 Åh, gratisspel tänkte jag och gjorde en notis i kalendern. Sweet. Sen såg jag att jag hade både ett AC2 och ett AC: Brotherhood uppe på hyllan med plasten på. Ibland vill man spela så mycket mer än tiden räcker till. 02/12 Ubisoft ger bort spel, för att få folk att komma över till Uplay. Det finns i sammanhanget "content delivery-system" olika nivåer av helvete. På vägen ner i abyssen möter man bland annat Origin. På den sista, djupaste nivån finns Uplay. Det är obeskrivl... 02/12 Jösses vilken surpuppa! 02/12 Ett av få spel med väldigt bra vinterkänsla, pulsa runt i New Englands snötäckta landskap och jaga småvilt med pilbåge. 01/12 Varför kommer du hit och kommenterar ens? -_- 01/12 Ingenting kan få mig att ens överväga Uplay. 01/12