Imorgon kan du ge dig ut i vita, digitala backar och visa vad du går för i mer eller mindre extrema skidsporter. Då släpper #Ubisoft nämligen sitt #Steep.

Är du nyfiken på spelet får du antingen kasta dig rakt ut i upplevelsen eller vänta en stund på de första recensionerna då recensionsexemplaren delas ut först imorgon. Vilket inte är ovanligt när det gäller spel med uttalat mmo-fokus.

Något du däremot inte behöver vänta på är lanseringstrailern nedan. Den förklarar spelets grundläggande principer och försöker (förstås) piska upp köpbegäret.

Skicka en rättelse
Visst, aldrig spelat ett sportspel i early access(ex SNOW), men jag har spelat färdiga sportspel i samma prisklass. Närmsta jämförelsen för snowboard med Skate 1-3, och där har man ju ljusår bättre känsla och kontroll. Skidåkningen och wingsuiten är OK,... 02/12 Grymt. Tackar! Verkar dock sakna splitscreen/couch co-op. Men det kanske kommer i senare release. 02/12 Fritt och fritt.. du verkar kunna åka snowboard eller skidor vart ifrån du än vill såvida du inte väljer att fasttravla till just ett event som är wingsuit eller fallskärm. Om du inte väljer det så kan man knata om kring upp och ner bäst man vill av vad... 02/12 Ni som lirat betan. Kan man få en skön längtan och kick att vilja komma ut i de riktiga backarna när man lirar spelet? Sett mycket om det och det verkar riktigt ballt, enda jag oroar mig för är att det inte är speciellt open world och att man alltid kom... 02/12 Kändes långt ifrån early-access, isåfall har du spelat alldeles för få såna spel. Om du vill ha ett exempel på hur ett early-access spel ser ut kolla up SNOW och jämför det med STEEP. Själv tyckte jag det var en sjukt skön känsla att spela när man väl... 02/12 Vet inte om jag håller med om att det kändes så bra. Det ser riktigt bra ut, men animationen för snön i backen när man åker är det lite si och så med, inget som stör så mycket dock och man vänjer sig medans man åker. Tycker att skidor, snowboard och win... 02/12 Tidig early access är ju att ta i.. Det är en betydligt stor skillnad på vad det innebär. Spelet kändes bra det man fick testa och var bra optimerat 02/12 Jag tycker det ser jävligt ballt ut, men det återstår ju att se... synd att man inte kan lira nån demo. 01/12 What?! Släpps det nu redan? Spelade betan för ett par veckor sen, och det kändes långt från klart. Tidig early access-klart enligt mig... 01/12