Mads har tagit alla wienerbröd. Typ.

Daggmask-tanks, bebisar i behållare, Guillermo del Toro står i sörja och Mads Mikkelsen flinar. Det är ungefär allt matnyttigt du kan få ut av den nya trailern till Hideo Kojimas nya spel #Death Stranding.

Det började ryktas om att Mads Mikkelsen skulle vara med med i Death Stranding redan i augusti och fastän del Toro inte står med på listan över skådespelare är det uppenbart att personen i trailern är modellerad efter honom. De två historieberättande har försökt samarbeta sedan 2014 då det var tal om ett samarbete på ett nytt #Silent Hills, ett projekt som dock strandade.

Skicka en rättelse
Imponerande trailer. imponerade spel? nej eftersom vi såg inget. 06/12 Mm.. Story'n verkar ju bli smått intressant. Tycker det ser ut som gameplay detta, dock varvat med film sekvenser. Snubben med bebisen verkar vara in-game/spelmotorn, Madsen's squad är dock en filmsekvens som inledningen. 04/12 Dessa trailers lämnar så mycket osvarat. Spännande! 03/12 Haha precis det första jag tänkte när jag såg klart och läste kommentarerna. Om folk blev imponerade av hur snyggt allting ser ut så vill jag bara säga att trailers alltid är snyggare än när man själv sitter och spelar. 03/12 Förstår inte vad det är ni blir sålda på? Allt är väldigt abstrakt och det finns ingen gameplay. 02/12 Musiken är helt underbar :) 02/12 Asiatiska grejer kan vara så jävla konstiga. 02/12 Själv tycker jag att han skapar intressanta spel, karaktärerna lämnar ett intryck som stannar kvar. Det kan också vara att man har blivit uppväxt med Hideos spel serie Metal Gear och ett spel som ligger varmt om hjärtat. Detta är ur mitt perspektiv, Hid... 02/12 En slags interaktiv snedtripp. Det här ska bli fantastiskt kul att spela! EDIT: För min del är det hans förmåga att tänka utanför lådan, och den enorma detaljrikedom som går att finna i hans spel. Om man tittar på Metal Gear Solid-spelen är nästan allt... 02/12 Jag förstår inte riktigt grejen med Hideo Kojima. Vad är det han gör som får så många människor att avguda honom? Jag har själv inte riktigt spelat något av hans spel, förutom ground zeroes. Vad exakt är hans roll i spelskapandet? (Inte ute efter att... 02/12