Nintendo passade också på att rida på nattens Game Awards-våg och släppte frampå småtimmarna fyra minuter färsk gameplay från #The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi ser Link möta flera sorters fiender innan han konfronterar en biffig mellanboss.

För några veckor sedan stod det klart att spelet inte kommer att vara klart till lanseringen av Switch, Nintendos nya konsol om ämnar sudda ut gränsen mellan bärbart och stationärt spelande.

Skicka en rättelse
Nostalgi är alltid svårt att besegra. :) Givetvis kommer de äldre spelen alltid stå nära hjärtat men jag gillar att de går vidare och inte håller sig till ett och samma koncept. 04/12 Det är med största sannolikhet på av att att hela videon är redigerad i 25 bilder i sekunden. 03/12 jepp. fast lite tråkigt att läsa vissa negativa kommentarer, som handlar om hur annorlunda det ser ut m.m. det här ser ut att bli det bästa Zelda på över tio år. 03/12 Känns som om de sköt sig själva lite i foten när man laddade upp det i 60fps, hade de valt 30fps istället så hade nog yt mjukat upp det något. Det ser rätt kul ut, men känns lite svagt att inte ens nå stadiga 30fps med ett flaggskeppsspel. Nu är det ju... 02/12 Så många japanska spel som bara överlever pga. sina historiska rötter. Jag undrar hur japanska spelare som hela livet hållit sig till japanska spel reagerar när de blickar utåt och får testa spel som Witcher 3, The Last of Us, Mass Effect-serien. Grafik... 02/12 Ser underbart mysigt ut :) 02/12 Ett jävla gnäll på vissa här, Det ser rent sagt ut för jävla underbart ut, GOTY? Självfallet!. 02/12 Det där ser inte ens ut att vara 30 FPS. 02/12 Inte räknat frames men det ser ut att köras i 20-25fps. Hoppas dom hinner optimera rejält innan release. Fast dom spelar på en Wii U va? Flyter nog bättre på Switch. 02/12 Lagget (aka 30 FPS) är mest troligt medvetet från Nintendos sida för att få folk att köpa Switch som lär bli 1080p60, medan Wii U-ägare får nöja sig med 720p30. 02/12