Har du koll på nyhetsflödet här på FZ har du säkert uppmärksammat att Playstation Experience-evenemanget pågår i helgen. Vilket innebär att nya spel utannonseras och att redan kända titlar exponeras ytterligare med fläskiga trailers.

Playstation 4-exklusiva #Horizon: Zero Dawn fortsätter att spänna de tekniska musklerna med ännu en trailer som visar upp en vacker värld och mekaniska bestar att frukta. Och rida på. Se alltihop i senaste filmklippet nedan.

Skicka en rättelse
Sen när är det att mjölka om man gör en trilogi? Varför har folk generellt problem med att folk vill ha uppföljare eller att utvecklare gör fler uppföljare för spel som dem själva samt deras fans gillar? Vart ligger problemet liksom? Tycker det bara är... 05/12 Nej inte i första spelet. Ska nog mjölkas tre uppföljare först innan en antiklimax förklaring kommer!! 05/12 Jag vill inte vara sån.... men kanske. ..kanske... kan storyn som man får spela avslöja detaljerna om varför dessa robotbestar finns och varför de kom till? 04/12 Mekaniska bestar och var man hittar dem? 04/12 Också hakat upp mig på det. Det känns bara extremt ologiskt att högteknologiska robotar tar former som primater som är t ex både stora och klumpiga. Vem har skapat robotarna? Vem var så kär i djur att man valde dessa designs? Kanske förklaras senare men... 04/12 Bara så ni vet, det finns riktiga djur kvar om man faktiskt uppmärksammar det hela. Vildsvin, fåglar syns i videon som exempel. :) 04/12 Förhoppningsvis så kommer bakgrundshistorien skapa lite med djup än "robot dinosaurier". Jag tycker det verkar intressant, men vi vet ju inte så jättemycket om det än. 04/12 Du har definitivt en stor poäng i det du skriver. Jag blir av någon anledning sjukligt sugen på det här spelet just pga robotar och sci-fi aspekten. Jag skulle troligtvis inte bry mig nämnvärt om det ifall det vore dinosaurier istället. 04/12 Är det bara jag som tycker spelet är sjukt fjantigt? De gör ett open world spel och vill komma med nåt nytt, så de byter ut alla djur skins till robot skins. Men vad är det för robotar som ser ut som djur och beter sig exakt som det djur de ser ut som..... 04/12