För ungefär ett år sedan utannonserades en remaster av Tim Schafers biker-äventyr #Full Throttle. Nu kan vi lägga vantarna på en första gameplay-trailer som visar upp det nygamla spelet i all sin prakt.

Som vanligt i remastered-sammanhang är det förbättrad grafik och musik som står på innehållsförteckningen. Den som föredrar den klassiska stilen med grovhuggna pixlar ska dock kunna köra igenom hela äventyret med den ursprungliga grafiken.

Remastered-versionen släpps under 2017. Vill du veta mer om Full Throttle kan du läsa vår retroartikel om spelet.

Skicka en rättelse
Ett av väldigt få spel av den här typen jag faktiskt spelade till sista pixeln. Har ett original hemma på hyllan :) -cb99 07/12 OMG OMG OMG!!!! ÄNTLIGEN!!! Mitt favoritspel av de gamla point 'n click äventyren!! 05/12 Men varför finns det då på nästan alla andra plattformar som existerar just nu utanför Sonys om dom finansierat det? Är bara ren idioti i mitt tycke... 05/12 Tror det är ett tecken på att dom gjort rätt, det ser ut som man minns det snarare än så det egentligen såg ut, DoTT var på samma vis! 05/12 Ett av spelen som gjorde störst intryck när man var liten grabb. Introt är fortfarande klockrent https://www.youtube.com/watch?v=kYCTjRBdir0&t=1m30s Roligt om fler får upp ögonen för äventyrsspel, nya som gamla. 05/12 Jag tror att man säkert kan säga att vi inte hade fått Grim Fandango Remastered utan Sony - iaf inte där och då. De var med och bekostade kalaset när ingen annan var intresserad av den gamla klassikern. Går att läsa rätt mycket om den historien då Doubl... 05/12 Var riktigt kul första gången man lirade detta för ett antal år sedan ;) 05/12 Double Fine verkar vara djupt ner i Sonys fickor :( Kommer absolut köpa detta till PC (DOTT och Grim Fandango var awesome), men hade verkligen velat ha det på Xbox med. 05/12 Riktigt sur att Sony har köpt upp konsol-rättigheterna för det (detsamma med Day of the Tentacle Remaster och Grim Fandango Remaster). Speciellt Grim Fandango finns till i stort sett alla platformer (iOS, Android, Windows, OSX, Linux, PS4, PS Vita) men... 05/12 Minns att det var betydligt enklare än de övriga Lucas Art spelen. Men kul var det hur som helst. 05/12