Avtäcks med sju minuter gameplay.

Det är något särskilt med stora mekaniska stridsmaskiner på två ben och ända sedan i slutet av 80-talet har dessa krigat mot varandra i olika Battletech-titlar. Vi har dock inte fått ett ordentligt Mechwarrior-spel på 14 år, något #Piranha Games tänker ändra på.

De släppte för några år sedan den multiplayerfokuserade titeln #Mechwarrior Online men under 2018 blir det fokus på singleplayer med nyannonserade titeln #Mechwarrior 5: Mercenaries. Spelet visades upp på nyligen avslutade Mech Con 2016 och dryga sju minuter gameplay finns nu att beskåda på tuben.

Uppdatering: Via kommentarerna får vi veta att spelet kommer ha stöd för virtual reality vilket vi såklart ser fram emot.

Tack till Gascogne för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Uppskattade känslan i gamla Mech Warrior. Tror jag lirade det på en Pentium 75 första gången, eller om det tom var en 486SX. Ser fram emot nya releasen när den väl kommer. 20/03 Med tanke på att det är Piranha som ligger bakom detta så känns det på sin plats med en hälsosam dos tvivel. Tänker verkligen inte hypa upp mig inför detta hur som helst, även om jag självklart hoppas att det kan leva upp till föregångaren med samma und... 07/12 Kommer det till Gameboy, Ps4 eller någon annan hedenhös-utrustning som kommer sina allt?? 05/12 Meckwarrior 3 nostalgikänslorna skriker, hoppas det blir en bra kampanj. Köpsuget av en Vive ökar ju en aning. 05/12 Harebrained Games drog nog precis en kollektiv suck. 05/12 Fan va nice med vr stöd. Göööööötttt. 05/12 Jag hade verkligen hoppats att MWO skulle bli mer än det blev, ett WWIIOnline fast i battletech var förhoppningarna. Nu har det ändå blivit farligt många timmar i MWO innan jag till slut ledsnade för gott men det har vart många roliga och galna kvällan... 05/12 Eller hur! För min del var det dubbelt roligt: Inte bara ett nytt MW, utan också min favorit inriktning "Mercenaries" :D 05/12 Ungefär så jag kände mig när jag läste nyheten under natten och sedan skickade den snabbt till FZ. Väldigt skönt att se att det är mer än jag som verkligen ser framemot ett nytt MechWarrior. ^^ 05/12 Ser riktigt bra ut. Är det här samma Mechwarrior som visades upp för längesedan, 2009-2010 eller lades det ner och det är det här ett nytt spel? 05/12