Ryska politiker rädda för att Fifa 17 sprider "homosexuell propaganda".

I Ryssland är det enligt lag förbjudet att sprida "homosexuell propaganda" till underåriga vilket kan komma att ställa till det för #Fifa 17. Detta för att den årligt återkommande fotbollserien i årets upplaga har lagt in regbågsfärgade skosnören för att stödja ett mer inkluderande klimat kring sporten.

Bakom denna kampanj ligger den brittiska organisationen Stonewall som verkar för LGBT-personers rättigheter. Enligt deras undersökning har 72 procent av fotbollsfansen hört homofobiska skälsord på läktaren. De har bland annat från stöd från Manchester United och Arsenal.

Nu vill ledamoter i det ryska kommunistpartiet undersöka huruvida Fifa 17 måste ha en högre åldersgräns eller om man helt enkelt ska förbjuda det.

Källa: The Guardian

Skicka en rättelse
Fungerar inte att redigera av någon anledning. Men för att visa det tydligt hur folk har totalt trappat kopplingen till verkligheten. Two-thirds of Trump voters viewed the election as America’s last chance https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/... 13/12 Jag gav flertal källor. SD partiledaren som säger att allt är hemskt, hur enkelt som helst att visa är fel. Påvisade att han själv inte kan bevisa det han säger om bl.a. brott. Samma med Trump, "things are the worse they have ever been" som han skrek i... 13/12 Säg vad som invandrarhataren har rätt istället och hänvisa till källor. Det är inte jag utan hen som slänger sig med massa konstiga siffror och konspirationsteorier. 07/12 Säg vad exakt som är fel med den istället. 07/12 Arg. Släpp hybrisen och ta en kopp kaffe :) 07/12 Intressant argumentationsteknik du har. Det visar verkligen att du är mognare, mer civiliserad och det får mig att tänka till - "Det ligger nog något i det du säger.". Men allvarligt, om du nu kan vara det: Jag har alltid undrat hur folk resonerar när... 07/12 Skosnören är visst politik! XD 07/12 naw buhu 07/12 Du har också presenterat åsikter, inte källhänvisad fakta. Vad tyder på att det inte blivit sämre på många punkter i Sverige på grund av invandringen? 06/12 Du har presenterat åsikter, inte fakta. Finns inte en endaste hänvisning till några källor om att Sverige ska gå uselt p.g.a. invandringen. Det vanliga är istället att det "känns" att saker har gått åt helvete, en taktik som bl.a. Åkesson använder sig... 06/12