Italien 1943 är så mycket mer än prosecco och parmaskinka, det är fyllt av riktigt onda nazister. I #Sniper Elite 4 ska du hjälpa till att befria världen från dessa. Det är dock ett kvar tag till du får gå loss med ditt krypskyttegevär och du får helt enkelt nöja dig med en trailer för spelet.

Den nya trailern signerad #Rebellion kanske inte bjuder på särskilt mycket nytt gameplay, men det är ett tag till du får testa det själv. Håll tillgodo och njut istället av lugnet innan den annalkade stormen som bär ditt namn.

Skicka en rättelse
"Det är dock ett kvar tag.." 07/12 Hahaha, vilken berättarröst! Låter mer som att hon gör narr av britter :-P 07/12 Nope. Köpte det för 150 kr och inte ens då var det värt, inget djup och extremt repetitivt och helt enkelt dåligt överlag. 2:an var ju extremt bra, men 4:an ser ju mer ut som 3:an så då kan man lika gärna stå över. 07/12 Jag håller med, SE3 var riktigt underhållande. Givetvis högsta svårighetsgrad, det är då det är som roligast. SE4 verkar lovande, de ska ha slipat till AI:n en del och gjort spelet lite mera Thief-liknande, vilket är trevligt (källa (http://www.digitals... 06/12 SE3 var i mitt tycke ganska trist en stor del av tiden. Otroligt repetitivt och utan substans. SE4 verkar vara mer av samma sak och kunde absolut varit ett DLC lika gärna. Det stora problemet med serien som jag ser det är att det frånsett sin charm som... 06/12 Börjar det inte bli lite långtråkigt att skjuta bollarna av nazister? (Gillade 2:an) 06/12 Hade personligen fruktansvärt kul med SE3, inte minst då jag körde på högsta svårighetsgraden och verkligen fick spela som en prickskytt och inte kunde komma undan med samma spelsätt som jag nyttjar i CoD eller Titanfall 06/12 Alltså. Gimmicken har förlorats imho. Ja du kan extrem-prickskjuta folk. ja du får se allt som går sönder inne i. Ett gäng nya banor skulle lika gärna kunna vara DLC till 3an vid nuläget. Om nu inget EXTREMT innovativt kommer med 4an. 06/12 Funderar på ett köp av detta. Har inte lirat något av dessa spel innan dock. Är det någon som rekommenderar Sniper Elite 3.?... 06/12