För de som köpt en modern speltitel de senaste åren är troligen Denuvo ett välkänt namn. Denuvo är ett kopieringsskydd som ska hindra folk från att ladda ned spelet illegalt, men har ibland skapat problem även för betalande kunder.

Detta har lett till att spelutvecklare tagit bort det från sina spel och den senaste i raden blir nu Bethesda som plockar bort det från #Doom. Detta enligt användare på Reddit som analyserat den senaste uppdateringen till spelet. Bethesda själva nämner inget dock inget om detta i sina patch notes.

Det som dock nämns i ändringsloggen för uppdateringen, som är gratis, är bland annat tillägget av ett nytt spelläge kallat Infernal Run, som mest kan liknas vid fotboll à la Doom. Istället för en fotboll är det ett stort monsteröga (såklart) som ska förflyttas till motståndarens mål.

I övrigt lägger Bethesda också till möjligheten att spela mot datorstyrda botar i multiplayer-matcher samt en högre level cap i multiplayer-läget. För dem som lyckas nå den nya högstanivån väntar en belöning i form av en ny rustning.

Skicka en rättelse