Under Playstation Experience fick vi veta att punggrävlingen Crash Bandicoot gör comeback – via en remastered-utgåva som täcker in de tre första spelen Crash Bandicoot, Crash bandicoot 2: Cortex Strikes och Crash Bandicoot: Warped.

Den som suktar efter detta stycke Playstation-nostalgi i ny skrud kan spana in ett nytt filmklipp som visar hur den omgjorda versionen av det första spelet ser ut i rörelse. Spelarnas om rattar runt Crash i videon påpekar att spelet är betydligt svårare än det ser ut..

Skicka en rättelse
Då förstår jag varför jag aldrig fick spelet sparat. 09/12 Nice. Hoppas kontrollen kommer vara rappare än de var i org spelen. 09/12 Det finns, på en del banor, bonusbanor som du låser upp genom att plocka 3st bilder på Crash "flickvän", Då kommer du till en bana som när du klarar ger dig en kristall som gör att du kan spara... helt ologiskt och puckat men det går :).. 08/12 Vad för kristaller? Hittade troligen inte dessa och samt ville man ju kunna stänga av konsolen, vet ett spel som körde med kod som man fick spara på papper för varje bana man klarade. 08/12 Skulle vilja ha Crash i en öppen spelvärld likt Mario 64. För trång bandesign imo... 08/12 Ettans sparfunktion är nog det som de flesta hatade med ettan, tur nog så fixade de till det i följande spel. Har svårt att välja mellan 2:an och 3:an, tycker de är väldigt jämna. Vissa saker föredrar jag i 2:an och andra i 3:an. 08/12 Jag hatade sparningsfunktionen i ettan. Man hamnade alltid någon bana bakåt så jag orkade aldrig spela längre än till någon bana efter första bossen. Jag har 6 av 11 PS1/PS2-spel, men tyvärr inte tvåan som är min favorit. Synd att samlingen inte kom til... 08/12 Du kan spara, men du måste plocka kristaller för att kunna göra det. I tvåan satte man in "normal" sparning. 08/12 Körde det på ps 1 och klarade bara första ön, synd att det inte fanns någon form av sparning i det spelet. Många andra kunde manspara på ett speciellt minneskort (som jag har kvar). 08/12