Kan du se skillnaden med blotta ögat?

Är det värt att uppgradera till en Playstation 4 Pro och ser man egentligen någon skillnad om man inte vet vilken konsol som är inpluggad? Youtube-kanalen Cinemassacre, mest känd som hemvist för skämtkaraktären "The Angry Video Game Nerd", bestämde sig för att utföra ett blindtest på personer i olika åldrar.

Deltagarna fick se scener från det grafiskt imponerande #Uncharted 4 köras på två helt nya 4K-skärmar, utan att veta vilken version som kördes på den mer biffiga Pro-konsolen. Resultatet tyder på att det är svårare än man kan tro att faktiskt se skillnaden. Hade du klarat blindtestet?

Skicka en rättelse
Suck, jag som trodde att konsolen hade 4k blu-ray support. Var lite sugen på att köpa den iom att jag skaffade mig nyligen min första 4k Blu-ray film. 12/12 Du behöver en tv för 15k om du vill spela i 4k med hdr till PC också. Moddat Skyrim på min oled ser jävligt mycket bättre ut än i 4k på min PC. Rätt många idag spelar spel på sina lågupplösta 1440p skärmar och det ser fördjävligt ut. 12/12 There is more where PS4 Pro came from... 12/12 "Konsoler är mycket billigare än PC". Det brukar vara ett av de främsta argumenten. Om man behöver en TV för 15000 kronor för att märka någon skillnad med den här dunder-konsolen kan man lugnt säga att det inte stämmer längre. 12/12 Har inga problem med uppdateringar till PC eller ps4. Vad mitt problem ligger med PC är nog snarare att jag inte orkar leta runt i 10 olika menyer efter att lösa olika problem. Spelade på spel i ca 10 år innan jag sakta slutade att orka bry mej. En smak... 12/12 Man har ju ingen aning om vad den nya Xboxen kommer att leverera än. Luktar överhype lång väg. När PS4 släpptes skulle den ju vara obegripligt kraftfull och det tog inte lång tid innan speltillverkarna började ursäkta sig med att konsolen inte var kraft... 11/12 Har kört första ps4an sedan start och "uppgraderade" till PS4 Pro under Black Friday.. Bild/grafik-mässigt är det inte stora skillnader ÄNNU! Det är dock skillnad men inte i den utsträckning som de flesta verkar förvänta sig ATT TÄNKA PÅ är att de flest... 11/12 Plus 1 på den! 11/12 F*ck cancer! 11/12 Det är också möjligt förrutom din budget om du ska köpa allt sprillans nytt. Men det är faktiskt så att pc deler i budget segmentet presterar också ofta samma om inte bättre som en ps4. Men det är ju så att när man sitter på pc så nöjer man sig inte eft... 11/12