Om du tänkt rädda galaxen från elaka rymdvarelser är det viktigt att åtminstone försöka se ut som ett riktigt badass. Då räcker det inte med någon billig trikå och en tunn plastmask i fejset. Då blir det väldigt svårt att kalla dig Master Chief.

Nu har du chansen att bli lika tuff som kollegan Anders Haby var på vår 20-årsfest förra veckan då han stolt spatserade omkring i den dräkt vi nu tävlar ut tillsammans med Partykungen.se. Dräkten är deras lyxigaste modell och kostar därför 9 995 kr. Hjälmen har lampor för den rätta galaxräddarlooken och även om rustingsdetaljerna inte tål ett hugg från ett riktigt energisvärd är detaljrikedomen mer än tillräcklig för att bli kung (läs Master) på nästa maskerad.

Pris

  • Master Chief-dräkten från FZ 20 år-festen

Klicka för mer information

Produktbeskrivning

Om du är ett fan av TV-spelsserien Halo är du förmodligen även ett fan av supersoldaten och kultfiguren Master Chief. Den här liraren kämpar mot de otäcka utomjordingarna the Covenant och gör det med bravur. Maskeraddräkten är en nästan perfekt kopia av den dräkt Master Chief bär i Halo-spelen och är perfekt för dig som verkligen vill vara anonym på festen eller maskeraden. Hjälmen täcker hela huvudet och har ett läckert visir i reflekterande guld.

Master Chief Supreme Maskeraddräkt inkluderar en svart overall med formgjutna skydd och detaljer i PVC-plast, med bland annat bröstplåt, benskydd, axelskydd och underarmsskydd. Även skoöverdrag inkluderas i paketet. Outfiten kompletteras med en autentisk hjälm i exklusiv utformning.

  • Finns i storlek: One-size.

  • Inkluderar: Allt utom skor.

  • Material: 100% Polyester.

Detta är en officiellt licensierad Halo-produkt.

Skicka en rättelse