Utmärkta #Forza Horizon 3 har nu fått sitt första större dlc-paket. #Forza Horizon 3: Blizzard Mountain är namnet och temat är halkig körning i snötäckta berg. Paketet bjuder också åtta nya bilar, en ny kampanj och ett par färska spelformer.

Blizzard Mountain säljs separat för 199 kronor (kräver att du äger huvudspelet), och i vissa dyrare versioner av originalspelet ger rabatt på dlc-paketet. Det finns till både Xbox One och till Windows 10 via Windows Store, och du kan spela det på båda plattformarna om du köper det digitalt på den ena. Starta Windows Store-appen eller gå till Xbox-butiken från krysslådan (eller här) för köp.

Skicka en rättelse
Ok nice. Då kanske man kan unna sig lite extra efter jul då. Har längtat att kunna lira lite mer Forza, då online inte funkar just nu för mig på boxen då guld e slut och jag inte spelar tillräckligt mycket spel online på den för att det ska vara värt... 15/12 Nä, du kan välja på 30, 60 eller obegränsad fps i Forza Horizon 3. Det flyter på väldigt bra på min pc med GTX 970. Det är det snyggaste och roligaste bilspelet som jag sett! 15/12 JAha, men det var ju bra. Det visste jag inte! Då är jag nöjd. :D Infon har varit lite otydlig. 15/12 Folk säger att det blir bättre och bättre på PC. Jag har inte märkt av några större förbättringar men får ändå de 60fps vid 4K jag vill ha större delen av tiden. Surfers Paradise (största staden), vissa races (om man ligger sist) samt vissa regnskogspar... 15/12 Har hört att det ska vara riktigt bra, samtidigt som många klagat på att till skillnad från Forza 6 så är det bara 30 och inte 60fps, och att det är problem med hur spelet flyter på pc även för folk med bra rigg. Har inte riktigt ekonomin för att köpa... 15/12 FH3 är så fruktansvärt bra (och lätt snyggaste konsolspelet idag iafl om man kör med HDR). 15/12 Det är 249 för 2 expansioner....bara detta kostar 199. Vet inte vad icke ultimate ägare betalar för expansionpassen... 15/12 "Forza Motorsport - Blizzard Mountain Is Here!" http://forzamotorsport.net/en-us/news/fh3_blizzard_mountain_release 14/12 "Forza Horizon 3 - Ultimate Edition", (pc), som jag förköpte 22 sept för 899,00 kr, skulle bla ge rabatt på kommande tillägg och expansioner. Men jag fick ändå betala 249,00 kr. för "Forza Horizon 3 - Expansion Pass". Som jag köpte 1 dec. Men jag är änd... 14/12 Nä, Ultimate ger väl rabatt på "Expansion pack" - men det ingår inte. 14/12