#Massive och #Ubisoft har knappast legat på latsidan sedan #The Division lanserades i mars, och då fick en hel del kritik för buggar. Spelat har patchats löpande, och i helgen kan du utan kostnad testa resultatet.

Mellan fredag och söndag kan pc-versionen av The Division spelas gratis via Uplay. Du får testa grundspelet med samtliga släppta gratisuppdateringar (dock ej betalt extramaterial). Gratishelgen börjar klockan 19 i kväll och avslutas klockan 22 söndag kväll (svenska tider).

Dina framsteg sparas om du väljer att köpa spelet, som passande nog krängs till 50 procents rabatt under helgen. Det blir ditt från 20 euro härifrån.

Skicka en rättelse
Har aldrig haft något direkt problem med The Division. Skaffade det launch day. Ibland tror jag inte folk faktiskt upplever de saker dom gnäller på eller om dom bara upprepar det dom hört ifrån någonstans. Vart massa snack om hackbar kod pre-launch, sen... 16/12 Det finns flera fördelar med att själv sköta distributionen: Man slipper ge Valve en del av vinsten Man har full kontroll över patchar och nedladdningsalternativ Man styr själv vilken reklam som visas för spelarna Man slipper dela med sig av statistik... 15/12 När jag kikade på deras State of the game tidigare ikväll sa de att gratishelgen går att spela via Uplay och Steam, är du sugen kanske du skulle kolla upp det. 15/12 Ska väl ta och testspela The Division snart igen. Har det installerat, men har inte startat det på några veckor. Varför det finns olika plattformar, är för att spelföretag vill försöka konkurrera ut Steam, vilket är typ en omöjlighet. Själv lägger jag... 15/12 Nice, har varit riktigt sugen på att spela detta nu när det är så billigt överallt! Men har inte vetat till vilket plattform, så det e underbart att jag får testa det på min laptop nu. Efter det vet jag om jag ska köpa till PC/PS4 :) 15/12 Dynga är ett kraftigt ord. Man stänger ner det när man är klar med det. 15/12 Principer, ja. Kränkt, nja. Är inte som majoriteten av Sverige som blir kränkt för minsta lilla. ☺️ Förstår bara inte varför alla ska göra egna klienter när Steam finns. Uplay, EA Access, Origin och all annan dynga kan de lägga ner tycker jag. Smaken... 15/12 Testa betan precis innan spelet släpptes och något spelet lyckades med var ju atmosfären. Snön, ljuset och dimman var fruktansvärt mysig och såg även riktigt bra ut. 15/12 #kränktgamermedprinciper 15/12 Synd att det var via Uplay. Tar inte i skiten med tång. 15/12