Lika kul som att Katla-märke.

Att spelare slutar när det börjar gå dåligt för dem i tävlingsinriktade multiplayerspel är ett problem många titlar dras med men det verkar som #Street Fighter V ska testa en digital skampåle. Efter att ha råkat släppa en förmodad framtida version på Steam utan lösenordsskydd lyckades uppmärksamma slagskämpar hitta följande bild.

Den förklarar, och visar, att spelare som regelbundet avslutar sina fighter i förtid kommer att få en särskild ikon för att varna potentiella motståndare. På samma sätt ska spelare som alltid fullföljer handgemänget belönas. Det pratas också om matchmaking-bestraffningar.

Skicka en rättelse
Händer rätt ofta i Destiny när man kör Sparrow Racing League också. Konstigt egentligen med tänka på att alla får en belöning även den som kommer sist. 17/12 Kommer ihåg när jag spelade Forza eller nåt annat bilspel, totalt värdelöst. När folk märker att dom inte har en chans att komma 1a, så lämnar över hälften racet. Astråkigt. 17/12 Folk har bett om denna enkla fix sedan spelet släpptes men deras system verkar inte stödja det. 16/12 Påminner om "Emperor: Battle for Dune" (2001). Det var tydligen ett riktigt problem med multiplayer matcher då spelare brukade ALT+F4 om dom var på väg att förlora vilket innebar att ingen förlust tillskrevs spelaren i fråga. Dom löste det aldrig och... 16/12 Ok men då kan de lika gärna dela ut förlust till alla som disconnectar efter att matchen börjat. Disconnects Innan dess listas som dispute. 16/12 Det var en liten bild även när man klickade på den, är fixat nu dock. 16/12 Kan tänka mig att i det här fallet handlar det mer om att straffa spelare som kanske stänger av spelet eller drar ur nätverkskabeln för att undvika att spelet registrerar en förlust. Det verkar vara ett ganska vanligt beteende i SFV. 16/12 Fånigt. Det spelar ingen roll hur man vinner. Är du där för att träna eller för att gå match (vinna)? Om de lämnar så kastar de in handduken, ett vanligt sätt att vinna på. I coh2 har jag sett folk gå ur omedelbart för att de kollar upp ens speltid och... 16/12 Nu när jag skaffat Steam Link ska jag försöka köpa detta på nästa Steam-rea. 16/12 Inte om du klickar på den. 16/12