Vi fortsätter gårdagens uppmärksammade #Battlefield: Bad Company 2-nyheter (pc-betan släpptes, likaså en demo till Xbox 360-demo) med ytterligare tre saftiga köttben för hugande digitala soldater.

För det första - betaversionen har letat sig in i filarkivet, den knappt 1,5 gigabyte tunga klienten tas nu alltså hem härifrån. Vi rekommenderar starkt att du använder bittorrent-nedladdningen. Och kom ihåg att du måste ha en betanyckel för att kunna spela. I nuläget är det enda sättet att få tag på en dylik genom att förhandsboka spelet från vissa butiker, vilka dessa är läser du här.

[fi=9477]
För det andra - en Playstation 3-demo är på gång. Den 4 februari släpps den här i Europa (jänkarna får ge sig till tåls en extra vecka). Vi har ännu ingen konkret information om innehållet.

För det tredje - inom kort, förmodligen på måndag, publicerar vi svaren på de frågor som [n=36315 ni läsare ställt] om spelets multiplayerdel.

För det fjärde - filmtajm! En två och en halv minuter lång rulle från demobanan Port Valdez spanas in nedan.

[video=4393]

Sjukt sunkig prestanda i spelet, dom får allt ta o ordna lite optimeringar om det ska bli nått köp här =/ . 31/01 Betan är rätt kul... man hade för stora förhoppningar att den skulle bli som BF 2 fast i nyare skall... men vi pratar om BFC2 som är en titel för sig som är också grymt kul... Hoppas dock fortfarande att EA/DICE gör BF 3 senare... 31/01 Går lite trögt...mer minne hjälper? Har 4 gig redan.. 30/01 En märklig notering: När jag kör MW2 får jag ca 60-80 fps och gpu jobbar till 100%. I BC2 betan får jag 20-30 fps och gpu ligger runt 50% när man mäter med EVGA Precision. Undra varför Gpun inte jobbar för fullt? (6600@3.20Ghz / GTX8800) 30/01 Mjo, sedan ska man aldrig gnälla på detta än, Fortfarande en beta (som många tycks a missat, DOM KOMMER FIXA SAKER OCH ÄNDRA!) men som det är nu tycker jag att det är roligt :P 30/01 Vfan jag har fastnat på 99.9% Kan någon vara snäll och Seeda Please xD8) 30/01 Ni som har problem att uppdatera, kör updatern som administratör. 30/01 När man ser det här blir man grymt förväntansfull på BF3! 30/01 Är det någon mer än jag som har reflekterat över att varje gång ett nytt spel släpps, så kommer det "nykomlingar" som antingen ger ris eller ros. Bara en liten funderare. Angående BF:BC2, spelet har potential. Jag hoppas för guds skull att inte man forc... 30/01 Jag måste säga att dom VERKLIGEN lyckats med battlefield-känslan. Nu pratar jag om känslan man får när det fullkomligen regnar granater runt om kring dig. Det känns som battlefield, på riktigt. Men samtidigt måste man komma ihåg att det INTE är en regel... 30/01
Skicka en rättelse