Open-world äventyret #Boundless annonserades först runt Paris Games Week förra året, och nu har också en gameplay-trailer till spelet släppts.

Utvecklarna bakom titeln är studion Wonderstruck som bildades av före-detta Lionhead och EA-anställda. Med Boundless säger de sig ha blivit inspirerade av bland annat Minecraft, Spore, Terraria och andra spel som använder procedurellt genererat innehåll. Även om det kanske inte var menat ursprungligen för det ju också tankarna till Hello Games omtalade spel No Man's Sky.

Boundless består av ett stort öppet universum där spelare utforskar planeter och bygger upp samhällen. En detalj att notera är att det stödjer multiplayer och cross-platform för PC och PS4. Då utforskande ju faktiskt kan bli mycket roligare tillsammans har det kanske chans att locka till sig spelare på den vägen.

Just hur roligt det blir i Boundless får vi dock vänta med att se då det släpps till PC och PS4 någon gång under 2017. Är du fortfarande pigg på att se den här typen av sci-fi-spel med slumpgenererat innehåll?

Skicka en rättelse