"MERDE!" röt en och annan gamer när det stod klart att franska armén inte skulle finnas med som spelbar nation i #Battlefield 1 vid premiären. #Dice mumlade något om att behandla fransmännen med respekt genom att släppa dem som betal-dlc senare.

Detta ska landa i mars och heta #The Shall Not Pass. En första bild har nu släppts på Twitter och Instagram, och den bekräftar den franska arméns inträde i första världskriget. Franska soldater i blåa uniformer med en trasig trikolor i bakgrunden visas upp. En av soldaterna bär en kulspruta modell Chauchat. Därmed kan vi anta att det första vapnet är presenterat.

Är du redo för lite betalt Battlefield 1-dlc?

Skicka en rättelse
Mjaao tycker du har lite rätt så klart det ligger säkert många fler arbetade timmar bakom detta spel än tex det förstnämnda... Skillnaden är att nu om du inte betalar så kommer du sakta att bli utestängt och bortsållad som spelare, exkluderad, ifrån spe... 21/12 La boule! Slå i gong-gongen! Det är bra att det kommer fransmän men det påminner mig om hur lite engagerad jag är vilka jag spelar som i bf1. T.o.m i CS var jag mer intresserad. I bf1942 å desert combat var jag intresserad. Det kan ju vara att det är... 21/12 Hoppas de släpper CTE snart så VI kan börja fixa spelet innan de tror det ska få mer pengar av mig. BF4 blev riktigt bra efter CTEn. 21/12 Bah! ..Mon vieil ennemi!, Escaliers .. 20/12 Gud vad jag saknar avancerade fordon i Battlefield 1. Annars ett riktigt skoj spel, men fordonen är så primitiva. Synd att de inte valde andra världskriget istället med lite maffiga pansarvagnar... 20/12 They shall not pass ska det väl vara? 20/12 Mycket väl skrivet du har aldeles rätt. För ca15 år sen när vi köpte bf1942 så kostade det lika mycket eller lite och sen fick vi betala ca 200-300 / expansion som iofs var/kändes större men som sagt. Det är faktiskt billigare med spel nu än det var för... 20/12 Är man smart och köper standard versionen och sen Premium så klarar du dig på 900-1000 kr :) Precis vad ett spel + expansioner kostade "på den gamla goda tiden" :) 19/12 Qui ont vu deux fois leurs cœurs s'embraser! 19/12 En komplett battlefieldupplevelse kostar 1.300 sek. Gaaaalet 19/12