Vad hjältarna gör i sänghalmen är tydligen något att bli upprörd över.

I samband med julfirandet i #Overwatch släpptes en ny serietidning som ger oss en inblick i hjältarnas vardag så här kring högtiden. Vi får bland annat veta att den svenskättade dvärgmekanikern Torbjörn har ett gäng jättemånga ungar och att Tracer har en flickvän. Stoppa pressarna!

Detta faktum fick såklart valda delar av internet att reagera och på Reddit kan man bland annat läsa följande citat.

"I WORKED HARD ON THAT!"

"If Torb would have "armored" up he wouldn't have so many kids."

"I'm so confused.... And Torbjörn is my most played hero...."

"No one expects the Swedish inquisition

"Mature, hardworking and humorous engineering genius? Probably receives millions from any number of his patents? Hell, I'd marry him."

Vi förstår att mångas världsbild har gått itu men tillsammans kan vi gå vidare och kanske till och med få tag i alla juliga skins utan att behöva ett par hundra lootboxes.

Skicka en rättelse
Jag kan inte heller släppa den, och nu är det snart läggdags också...fan. 28/12 That makes my Snake Solid ;) hue hue 28/12 Men jösses, ifall du är så engagerad för alla "stora" orättvisor i världen så förstår jag inte hur du hinner böla på FZ om vad deras artiklar innehåller. Du verkar helt ha missat poängen att sexuell läggning bara är ett problem för folk som dig, vars... 28/12 Av samma anledning som att du kommer tänka på den här bilden hela natten. Varsågod. http://i.imgur.com/AuC9m1B.jpg 28/12 *Triggered* Varför har inte Tracer burka på sig? kränkande af. 28/12 Du reagerade inte på vilka kläder dem hade privat, vilket ingen tvingat dig att lägga märke till heller. Kanske borde fundera mer på hur du uppfattar saker och ting. Folk borde helt enkelt slappna av mer kring sexualitet...vem bryr sig liksom? 28/12 Haha, visst är det härligt med utveckling. Och det där med någon skulle dra i trådarna uppifrån, skulle det vara Edin, som startade Swec och nu driver Geeks? Eller Emil Åkered, redaktionschefen? Ditt andra alternativ är också intressant för jag tror int... 24/12 Måste de envisas med Tracer överallt, inte gillat hennes karaktär sedan början och bryr mig inte om hon är homosexuell. Det är helt okej i min bok och jag har all respekt för folk oavsett sexuell läggning. Tycker bara hon är enormt irriterande (lite pga... 24/12 Ni kan diskutera fram och tillbaka allt ni vill. Det finns en tydlig agenda i media kring sexualitet, frågan är bara vad exakt den är och vad slutmålet är. Det är riktigt trist att FZ som i övrigt är en trevlig spel site ska ta del av denna agenda. Lek... 23/12 Men det är ju inte Blizzard som trycker ner något alls här, det är helt upp till individen att sätta någon som helst värdering i detta. För majoriteten så är det en total ickesak och sen om någon blir kränkt så har dom ju bara sig själva att skylla. Bli... 22/12