Visst är julen ändå härlig? Dödstjärne-tillägget är egentligen en del av Battlefronts säsongspass men såhär i juletider verkar EA och DICE känna sig extra givmilda. Med start imorgon erbjuder de nämligen spelare att testa expansionen utan extra kostnad. Dessutom får alla som loggar in 5000 krediter och dubbelt med poäng under helgen.

Death Star-expansionen introducerar bland annat fem nya banor, hjältarna Chewbacca och Bossk, nya vapen och plan, samt möjligheten att spränga dödstjärnan en gång för alla (troligtvis inte en gång för alla).

Gratiserbjudandet gäller från den 23 - 25 december så om du vill hinna med att hjälpa rebellerna i jul får du kanske räkna med att göra plats i schemat. Men vem behöver egentligen Kalle Anka när man har Chewie och Stormtroopers?

Skicka en rättelse
Ang. dlc till Star Wars Battlefront Köpte ett 'Season Pass' genom Origin, på köpet fick jag tyvärr problem att installera det. Det står 'ägd' :-) samt 'upplåst' men på knappen där det intuitivt (?) borde stå 'ladda ner' står det 'köp som present'. Någon... 23/12 Själv är det PC jag undrade över, missade att nämna det insåg jag nu! Hm, blir kanske ett köp efter jul när del två av decemberlönen kommer 22/12 Hade nog varit fler spelare om det funnits en bra single player kampanj. 22/12 Ska erkänna att jag köpt det på PS4:an för att det var billigaste sättet att spela VR-tillägget - och det var som sagt billigt, men annars är det obegripligt för mig att folk klarar av att spela utan mus. Sikta och panga med joypaden är en förmåga jag... 21/12 Enligt swbstats.com så är de fler på PS4 som spelar, Xbox One kommer 2:a och PC 3:a (Livet som PC spelare är surt just nu) ca 5000 spelare på PC. 32K på PS4 och 22K på Xbox One. 21/12 Finns ingen konkret info om det, men skulle gissa att alla vapen försvinner efter gratisperioden. 21/12 Det är typ inga problem att hitta fulla servrar (sist jag spelade ca 1 månad sen). Det är dock något med spelet som gör att man bara inte pallar spela mer än några matcher här och där, det är bra Star Wars känsla men samtidigt på något udda sätt så är... 21/12 Xbox One är välbefolkat! 21/12 Har för mig att det är fler spelare på PS4/Xbox One än på PC gällande detta spel. Vilket jag som PC spelare tycker är lite trist, gillade spelet. :) 21/12 Bara av intresse, är Battlefront aktivt med aktiva spelare? Jag är lite sugen på att skaffa det, men vill inte skaffa ett spel där det inte finns folk som spelar 21/12