#Sid Meier's Civilization VI har gratisuppdaterats tidigare. Nu är det dags igen då ännu en uppdatering med balansering, ai-uppdateringar och buggfixande släppts. Denna gång får det kostnadsfria materialet även sällskap av spelets två första betal-DLC.

Poland Civilization & Scenario Pack är precis vad namnet skvallrar om: Polen ansluter till spelets övriga civilisationer, samt ett scenario där du försvarar landet från invaderande meningsmotståndare. Lär dig mer i klippet nedan.

Vikings Scenario Pack styr Civ-skutan till våra nordliga breddgrader och låter svenskar, danskar och norrmän ta över hela Europa i scenariot Vikings, Traders, and Raiders.

Känner du köpbegär bör du vara villig att undvara 5 euro per DLC.

Skicka en rättelse
Tyvärr är nog detta första CIV spelet jag ångrar att jag köpt och har köpt alla spel och varianter av det sedan första spelet kom ut. Men att även de börjar med denna idiotiska betalnings DLC istället för rena expansioner gör det till sista gången jag... 22/12 Firaxsis är så dåliga på MP, dom är usla på detta. Vi testade att spela lite några polare... hur i helvete kan man ens få massa desyncs i ett turbaserat spel? Dessutom är tech-trädet ett jävla skämt... Ok, nu sitter jag här och blir arg haha, men det... 22/12 Exakt... Detta är väl den andra stora patchen nu? 22/12 Varför fixar dom inte så man kan spela teamplay i multiplayer?! !!!!! 22/12 Alltså; rena spekulationer här. Men jag tror nog inte att det är helt omöjligt att dom kommer att släppa nått leaders pack i framtiden som lägger till många olika ledare för olika nationer. Flera ledare stöds ju redan. Och det vore inte ett helt dumt... 21/12 Synd jag hade verkligen velat spela som Sverige i Multiplayer. Jag hoppas att utvecklarna lyssnar på kritiken och lägger till så dem blir spelbara i andra lägen, jag vägrar fullständigt att vara norrman.. 21/12 Så är det. Och det här var aldrig omnämnt som ett season pass heller. Det var kort och gott en Deluxe version som skulle innehålla de 4 första DLC's som släpptes efter release. En snabb blick på Civ V så kunde man se att dom släppte 6 samma år (4 mindre... 21/12 Folk kommer aldrig lära sig att företag som skapar season pass nästan alltid skapar saker som inte ingår i det. 21/12 Installerat men ännu ej startat... kanske en bra (eller inte) idé att starta det nu. Vet bara att Civ är en sån sjuk time sinker... Inte vad jag behöver just nu. 21/12 Nej. Det går bara att spela i det scenariot. Det är förmodligen modellerat på nuvarande Norge (som är viking-civven i VI) och med tre olika skins på ledaren för Harald (Norge), Olof (Sverige) och Knut (Danmark). Har inte köpt det men gissar att det är... 21/12