I mars släppte svenska #Massive och #Ubisoft mmo-shootern #Tom Clancy's The Division. Omdömena har varierat kraftigt från rena hyllningar till totala sågningar. Snygg grafik, läcker design, kul gameplay, buggar och obalans har varit några heta ämnen när spelet diskuterats.

Nu har The Division hunnit vara ute på marknaden i ungefär nio månader. Spelet har uppdaterats, polerats och fått mer material. Därför tycker vi att det kan vara hög tid att återigen vädra åsikter. Hur bra är egentligen spelet? Sätt betyg och diskutera nedanför.

Skicka en rättelse
Kom igen, diskutera gärna men gör det på ett vuxet sätt. 30/12 Jag håller med dig Winzi. Hade semester när Division släpptes och spelade det i princip dygnet runt dom första veckorna. DZ var så jävla sönder av fuskare dom första månaderna så det är inte sant. Vet inte hur många filmer jag skickade till Massive unde... 30/12 Jag är allt för hardcore spel, älskar rogue och rogue lite, men om du inte vet vad fuskandet är och vilket utbrett problem i spelet det har varit så har du inte spelat med ögonen öppna. Eftersom det hela ligger på klientsidan så är det mycket fusk med... 27/12 Känns som det är väldigt mycket gnäll på fuskare som du anser fuskar. Personligen har jag inte stött på en enda fuskare hittills, däremot har jag blivit kallad fuskare hundratals gånger i alla möjliga spel ( främst World of Tanks ) utan att någonsin ha... 27/12 Jag kan tillägga att jag äntligen köpte spelet igår på rea och hann spela några timmar på kvällen. Utan att egentligen ha några egna förväntningar så blev jag positivt överraskad. Kommer nog kunna spendera en god tid med detta innan jag tröttnar! Jag... 27/12 @Winzi Kan förstå det. Jag började spela nyss och spelet är väl mer klart nu och har en lyckad DLC med Survival. Gillar konceptet, hoppas vi får en uppföljare där de fixar bristerna och kanske lägger till än mer bra saker. 26/12 Både ja och nej skulle man kunna säga. Om man bara ser till kampanjen så är den helt ok, finns massor att göra och är rätt lång. Däremot så var det mycket av samma, vilket fick många att tycka att det var enformigt, plus de många buggar som kom med spel... 26/12 Nu när jag hunnit spela ett tag måste jag säga att jag är mycket positivt överraskad. Väldigt kul spel. Angående första kommentaren "det var jäkligt kul de första 100 timmarna", är inte det helt ok då? Måste man få ut mer timmar av det? Jag spelar många... 26/12 Tycker det har lugnat ned sig i DZ , Om man skall vara i DZ , spela i full grupp så får man till (86 %) vara ifred. Spelet har oxå fått en del nytt material att leka med. Set grejor och annat skoj. Tycker dom i alla fall försöker hålla spelet i liv, har... 26/12 Håller med. Tragiskt att spel fortfarande designas för att inte en 12-årig konsolbonde skall börja gråta för att det är för svårt. 26/12