2016 lider mot sitt slut och det börjar bli dags att sammanfatta året. Imorgon utser vi årets bästa spel i vår traditionsenliga topp 10-lista. Men vi tjuvstartar redan nu genom att spana in vilka spel som förärats det allra högsta betyget som vi delar ut här på FZ – 5/5.

Det är endast fyra spel som lyckats norpa det allra högsta betyget i år. Du hittar dem allihop nedanför – klicka på titlarna för att komma till våra recensioner. Vi vill också passa på att påminna om att recensioner alltid är skribentens åsikt. Ett högt betyg av en enskild recensent innebär inte automatiskt att spelet kvalificerar sig in på vår "årets bästa spel"-lista.

The Witcher 3: Blood and Wine

PES 2017

Civilization VI

Owlboy

Skicka en rättelse
Tycker inte det bör kallas för DLC egentligen. Det är en riktig expansion, och ingen hade haft något problem ifall det hade släppts som ett mindre standalone spel. Faktiskt. Visst, det är ett DLC i att det är nedladdningsbar content, men 20-40 timmarna... 27/12 "30 Movies That Are Going To Blow Everyone Away In 2017": https://youtu.be/9azGzlvCygA 26/12 Det är väl ganska så självklart att det kommer att hända massor av saker nästa år, men vad vet vi inte än. Därför kan vi inte säga det nu. (Skillnad på "får inte", "kan inte" och "vet inte".) Att påstå att vissa saker kommer att vara något extra är ju... 26/12 Mediokert är det inte, men precis som dig tröttnade jag väldigt fort på 6:an och då har jag tappat räkningen på alla tusentals timmar jag lagt på ALLA spelen genom hela serien Civ, sen jag första gången spelade Civ 1 på min gamla amiga 600. Typ 3.5 är... 26/12 Overwatch blev årets spel men fick ej 5/5? Hmm. 26/12 Jag skulle gilla om FZ bar på 1-100 betyg procent. Eller 1-10. Jag gillar inte helt riktigt 1-5 betyg precis men undantag för FZ. 26/12 Ja, det är ett DLC. Men DLC är ju ett brett begrepp.Kan vara allt från ett skin till 40 timmar gameplay. Då detta är ett expansion pack, med innehåll som ovan nämnt är större och definitivt mer välgjort än väldigt många spel. Att du dessvärre inte spela... 26/12 Eller att de inte var en överraskning att till stor del så består kommentarsfälten av liknande artiklar och recensioner av bara massa klagosånger, gråt och gnäll......... Ska det vara så svårt att inse att det är betyg och åsikter hos varje recensent... 26/12 Så kan det gå när man bara skummar kommentarerna.. 26/12 Blood and Wine, ett DLC som är större, bättre och vackrare än det mesta i år. CD Project visar sin storhet. 26/12