Om 4 dagar är det ett nytt år, men gaming-intresset håller ju självklart i sig även in i förväntansfulla 2017. Sonys Playstation Plus fortsätter även att rulla ut spel varje månad och med start den 3:e januari är det en ny skörd som gäller. Som alltid bjuds det på spel för både PS4, PS3 och Vita så alla i Playstation Plus-familjen får chansen att rädda plånboken.

Här är spelen för januari:

Krigsdramat This War of Mine fick utmärkelsen "säkert köp" hos FZ och klassikern Day of the Tentacle är en solklar favorit hos många. Den som letar efter spel att kickstarta det nya året behöver därmed inte leta särskilt mycket mer.

Läs mer om spelen på Playstations blogg, och glöm inte att ladda hem förra månadens skörd innan den ersätts den 3:e.

Skicka en rättelse
Mja, helt okey spel. Jag känner mig nöjd till skillnad från andra, Sony kan inte göra alla nöjda så att ni vet 31/12 Ja det har blivit uppenbart de taggat ner på det nu är man måste ha det för och lira online. Du har helt rätt i det. Men jag tror de får tänka om lite. Microsoft å andra sidan har haft det systemet ett bra tag (att man måste betala för att kunna spela... 31/12 Fanns tydlig anledning till varför jag stängde av min PS+ prenumeration. Och de verkar inte ha för avsikt att förbättra sig.... 31/12 Sant, men det var väl tyvärr ganska väntat iom att man är tvungen att ha ps + för att lira online :( 30/12 Det är inte samma grad av "AAA" titlar idag nu när man ändå måste betala för att kunna spela online på ps4an. När bara ps3an fanns så släppte de rätt tunga stortitlar. Nu har det knappt varit något på senare tid och 2017 verkar fortsätta i den andan. 29/12 Det var väl 1 GB innan, men spel som typ Witcher 3 kunde ta nästan 100 MB per save fil, och man vill ju iterera, så dom ökade till 10GB 29/12 När jag slog igång playstationet idag så tänkte jag på en grej.. vad är 10g storage för saved games för larv egentligen? Vem använder så mycket? De kan likaväl erbjuda 200 terabyte för saved games för det är ingen som kommer använda det ändå. Rent markn... 29/12 Då kommer du få en trevlig överraskning imorgon! 29/12 Ska ni hoppa över att nämna guldspelen för xbox januari månad också ? För ni skrev inget för december, inte vad såg iaf och jag kollar FZ varje dag. 29/12 Tycker det var länge sedan man såg några bra spel på PS+ (inte för att GWG är så mycket bättre). Speciellt retar det mig att utbudet till PS3 är så mjäkigt med tanke på vilket utbud av bra spel som finns till plattformen. Snålkorparna på Sony har väl... 29/12