Det återstår bara timmar innan 2016 tar sin sista suck. Innan vi börjar blicka mot framtiden och kommande spel sammanfattar både FZ och SweClockers året som gått. Och som en sista final på 2016 avslutar vi med att bolla tillbaka till er, kära läsare.

Som bekant rapporterar vi om en hel del nyheter här på FZ. Om folk som gör roliga saker, heta speltrailers och annat som hänt i branschen. Nu har vi sammanställt de tio nyhterna som lästs flest gånger det gångna året. Här är årets största nyheter, enligt FZ:as läsare!

10: Ant Simulator läggs ner efter att investeringarna gått till strippor och sprit
När det händer konstiga saker i branschen brukar ni vara snabba framme för att läsa och kommentera. Sammanbrottet runt Kickstarter-framgången #Ant Simulator var inte något undantag.

9: Overwatch-porr är tydligen en grej
Och tydligen är det någonting ni gärna läser om. "Åt en kompis", förstås.

8: Se Heaton i den officiella EM-låten
CS-veteranen Heaton dyker upp i nyhetsflödet titt som tätt och är oftast uppskattad av läsarna. Den officiella EM-låten signerad Frej Larsson – not so much.

7: Minecraft-porr är ett växande fenomen
Porr igen! Och mycket märkligare än så här blir det väl inte?

6: Battlefield 1 avtäckt – läs allt om spelet hos FZ!
I våras avtäckte #Dice och #EA vad som skulle bli ett av höstens absolut största spelsläpp. #Battlefield 1-feber drabbade många som ville veta mer om shootern som utspelar sig i första världskriget.

Listan fortsätter på nästa sida!

Föregående Nästa
Skicka en rättelse
Den har helt klart lite skarpa kanter... 03/01 Har inte sett minecraft porr och har väldigt svårt att tro att det är eggande. Den som lever får se helt enkelt.... 03/01 jag förstår. generellt är era artiklar bra o spelrelaterade. men i bland dyker det upp tvivelaktiga saker. ändå tycker jag att fz.se som spelsida är bra. alltså, en bra sida med utrymme för förbättring. 03/01 Jag kan lova dig att det aldrig är vår avsikt att lura läsare. Då pajar man förtroendet snabbt. Däremot vill vi ju såklart väcka intresset kring det vi skriver. Ett exempel är nyhet om Skyknights. Där skrev vi "Hjälp svenskutvecklade Sky Knights få grön... 02/01 Det är lugnt, jag är såklart nyfiken på hur andra ser på det vi skriver. Tack för feedback! 02/01 clickbait elr inte. finns många sätt att lura folk att klicka på rubriker. inte bara lögn. o jag tycker som vissa andra här att ni kör med klickbaitrubriker, mest genom retning. alltså ord o innehåll som retar läsarens sinnen o känslor så pass mycket... 02/01 Allt som du inte tycker är intressant är click-bait eller vadå? Du tar ett ord och ger det en egen definition, dessutom använder du det. Det är säkert fler som gör så - detta förändrar ju allt egentligen. Tack för insikten 02/01 Jag har ärligt talat ingen aning om hur det är definerat, men själv tycker jag det är trist med nyheter utan något värde för dem av oss som är spelintresserade i första hand och inte bryr sig så mycket om "spelrelaterade" nyheter som är så sjukt lös def... 02/01 Tycker inte FZ kör så mycket med clickbait, visst finns det rubriker man gillar mer än andra(och tvärtom) men inget extremt. Ett riktigt exempel på clickbait är från dagens Aftonbladet. "Trumps hot mot FN- när Sverige tar över" Rubriken är vinklad så... 02/01 Tycker begreppet clickbait används lite slentrianmässigt. Vilka rubriker tycker är clickbait mer specifikt? En rubrik finns ju till för att väcka ett intresse kring innehållet men ska absolut inte lura läsaren. 02/01