Förra året blev det äntligen bekräftat att #Beyond Good & Evil 2 är under utveckling efter att seriens skapare, Michel Ancel, retats med ett gäng bilder på Instagram (där du lägger upp bilder på din mat och ditt ansikte). Det verkar dock som om spelet kommer att vara tidsexklusivt för Nintendo Switch.

Tidigare idag skrev vi om att Laura Kate Dale fått nys om släppdatumet för det nya Zelda-spelet, men det är inte det enda ryktet som nått internet. Dale skriver även att #Beyond Good & Evil 2 kommer att vara tidsexklusivt för Nintendo Switch under de tolv första månaderna, för att sedan släppas till Xbox One, Playstation 4 samt PC.

Om det här stämmer kan vi naturligtvis inte vara 100 procent säkra på, men Dale har ett gott rykte och bra insikt i branschen. Det sägs även att en teaser till spelet kommer att visas den 13 januari och förhoppningsvis får vi reda på mer där.

Dags att förboka en Switch?

Skicka en rättelse
tja är lite småsugen på en ps4 för uncharted last of us bloodborne och final fantasy 15 04/01 Även om inget är bekräftat angående Switchens prestanda så kan man åtminstone vara säker på att den kommer vara betydligt svagare än en PS4:a i många avseenden. Men allt pekar på att den kommer vara flera gånger så kraftfull som t.ex en konsol från förr... 04/01 Det kan ju finnas andra incitament för parterna på längre sikt. I fallet vi diskuterar här kan Nintendo mycket väl tänkas betala för att få det exklusivt en tid för att få säljhjälp till konsolen; på samma sätt kan Ubisoft ha planerat att släppa många... 04/01 Rise of the tomb raider kostade Microsoft ca 40 miljoner enligt branchkännare medan spelet beräknades ge en extra vinst på 150 miljoner till om det släppts till de andra enheterna samtidigt nu så ligger extra vinsten på under 100 miljoner. Ta detta med... 04/01 Nintendo har nog pröjsat för det och om spelet är bra så lär det inte spela någon större roll. Dessutom har de räknat ut det där i förväg och förväntar sig med all fördel vinst och inte förlust på det... 04/01 SÅ DUMT! SÅ DUMT! 04/01 Tja.. Vill dom inte sälja så många ex av spelet på releasedagen är det ju en ypperlig strategi att släppa det exklusivt till Switch. 04/01 Detta blir nog som med ROTTR dvs all hype är död när det kommer till de andra systemen och spelet kommer sälja under förväntan. 04/01 Fast mönstret, deras approach, vad jag kan se tycks ju vara att anstränga sig för att släppa till så mycket så tidsmässigt tätt som möjligt. Känns inte så troligt att dom bara skulle "prova byta". Deras mål är ju att vara så plattforms-agnostisk som möj... 03/01 Vet inte; men man ska inte glömma att Ubisoft höll inne på releasen av Rayman Legends till Wii U i 6-7 månader för att släppa det på alla 3 samtidigt. Det är inte direkt det enda exemplet som ger Ubisoft ett ganska smutsigt rykte som en stor aktör. Dom... 03/01