Slem (som inte är ditt eget) ej inkluderat.

Många ställer sig skeptiska till att Ridley Scott kan återskapa obehaget den första Alien-filmen framkallade, särskilt efter Prometheus. Senare i år har ska han dock göra ett tappert försök med Alien: Covenant och nu står det klart att fimen får en tillhörande "Virtual Reality Experience" på alla störra VR-plattformar.

För utvecklingen står Fox Innovation Labs och enligt Variety beskrivs upplevelsen som en “a dread-inducing journey into the depths of the Alien universe". Man ska få uppleva Alien-bekanta miljöer och ta beslut "på liv och död". Det är dock oklart om uppleveslen skapas genom en renderad 3D-värld eller om 360-video är grunden.

Skicka en rättelse
Helvete också. Jag gillar de flesta Alien filmerna, så jag antar jag går under tvånget. Vad händer om man inte köper? Hamnar man i något register hos staten, eller på något Gulag? 05/01 Det är det. Synd det tappar lite luft i sista 1/4 spelet. Mena avslutar fint :) Jag är inte redo att köra om det igen, ska hålla till WOW VILKET spel känslan några år till ;) ( Sen blir grafiken för gammal och man kan aldrig njuta igen haha..... moment... 05/01 Det är så jäkla bra, speciellt om man som barn såg första Alien filmen på svajigt VHS band. Spelar just nu om spelet med 2 olika moddar som ger bättre grafik samt tar bort all, verkligen all aliasing (kanter/hack). Ser ut som ren porr i 144 fps på 144hz... 04/01 Alien Isolation - ett av de bästa spelen senaste 10 åren. ETT MÅSTE om ni gillar Alien. 04/01 Varför ens vara på bion då? :P Samma upplevelse hemma. 04/01 Åksjuka är lika hittepå som el-allergi. Inte konstigt att vr blivit en big boy leksak. 04/01 Jo de flesta mår illa först men det tränas lätt bort som du säger efter ett tags användande , synd att Devs blivit skraja för det bara. Håller tummarna att runtimewrapper lyckas stödja även sdk 0.4 en dag så jag kan lira A:i igen utan att behöva install... 04/01 Vet inte vilken trailer du såg,men den jag såg ser väldigt lovande ut. Verkar som det går tillbaka mot skräck som i den första filmen. Vilken borde passa VR alldeles utmärkt :) 04/01 Alla biografer borde ha VR, speciellt för skräckfilmer. 04/01 Jag kanske är en av dom få som ej har klagat, Jag vart själv illamående av VR, men kör man med kortare intervaller så tränar man helt enkelt hjärnan. Inget som är gjort över en dag kanske, alla är vi ju olika. Men nu så funkar det att lira utan bieffekt... 04/01