#Dice meddelar att #Battlefield: Bad Company 2-demot som lite överraskande släpptes till Xbox 360 häromdagen också kommer till Playstation 3. Torsdagen den fjärde februari är dagen att kludda ner i almanackan - glöm inte heller att tajma demonen med lämplig förkylning eller annat som kan ordna med frånvaro från jobb eller skola.

Vi har sedan tidigare publicerat två förhandstittar (ett, två) samt en intervju kring Bad Company 2 och Battlefield-serien i allmänhet. Spana in dem medan du väntar!

Den femte mars släpps fullversionen till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Hjälp vet inte om jag ska skaffa mag eller BFBC2 och om BFBC2 till pc eller PS3?!?! :S 31/01 Jag håller med redmac i sista inlägget. Då jag körde betan för första gången så tyckte jag inte om mag men sedan så körde jag det igen. Nu när jag kör fulla spelet så kan jag bara inte ta och sluta spela. Aja, bra dice iaf.. 29/01 Ju djupare du sätter du in i MAG desto bättre blir spelet. Det är väldigt beroendeframkallande med level systemet samt den strategiska aspekt som växer fram när du får möjlighet att styra över folk. COD blandat med Battlefield med lite Wow inlagt. När... 29/01 Fint, Final Fantasy VIII och Bad Company 2 demo på samma dag. Mums. 29/01 Äger cod mw2...iaf bara att dömma av demot 29/01 Håller fullständigt med. Ville bara klargöra för det "rätta" då några undrade. :) 29/01 Tsk, tsk... hur det nu än ligger till så måste du ju i alla fall hålla med om att det är mycket roligare att skriva om demoner än demonstrationer? 29/01 Ny map, och man kan flyga 2st helikoptrar. Åh just det. nån ny tank med. Om jag nu inte har helt fel ;) 29/01 "Demo" är ju en förkortning på "demonstration" och i detta fall är det ju i bestämd form singular och således borde det väl heta "demon" i rubriken. Man säger väl inte "bilenen" :P 29/01 Hur tänkte du nu egentligen? Ska PC-demot släppas samtidigt som betan pågår? Antagligen så kommer ett PC-demo att komma ett tag efter betan men just nu så är det inte tillräckligt stabilt för att kunna vara ett demo. Spelet kraschar för mig och många... 29/01
Skicka en rättelse