När vi nyligen listade 2016 års största nyheter enligt er läsare så dök porr upp två gånger. Eftersom vi lever för att tjäna er så kommer här ännu mer vuxensnusk! Fast dessvärre i ett tråkigt sammanhang.

En sju år gammal flicka i Ohio, USA fick Wii U-spelet #Splatoon i julklapp av sin mamma Kristy Greider. Men när paketet öppnades låg det en porrfilm i fodralet istället för det färgglada shooter-spelet.

“I had to explain to her a little bit that Santa’s elves don’t make the video games. They actually get them from the real stores and it had to have been a mix-up that Santa didn’t know about it.”

Spelet köptes hos butikskedjan Target. Familjen har kompenserats med ett presentkort motsvarande värdet på spelet, men Greider är inte nöjd. Hon vill veta vad som hänt och att #Nintendo blir uppmärksammade på situationen.

Hur hade du reagerat om det låg porr i spelfodralet du köpt till ditt barn?

Källa: wlwt.com via Kotaku.

Skicka en rättelse
https://www.youtube.com/watch?v=h8Zq0fcWwjo 05/01 Skrevs den här artikeln enbart för att det råkade vara porr? Det är inte direkt första gången någon råkar få fel produkt i konvolutet. Ex fel spel eller till fel plattform osv. Och ja det är synd för barnet i fråga som inte fick spela spelet hon så gärn... 05/01 Jag är allvarligt talat mest förvånad över att det finns folk som köper porr överhuvudtaget idag. 05/01 Det som förvånade mig mest är att morsan tycker att Nintendo ska få upp ögonen....vafan ska dom göra? Sen tycker jag det är förbluffande att dom fick ett presentkort på samma summa som spelet, det där är ju skitmärkligt. Hade bara gjort mig mer förbanna... 05/01 Tänkte "Där vann Frost 2017" när jag såg rubriken :D 05/01 Måste gratulera för nördigaste reaktionen någonsin på lite fnissig soft-news, kudos. :P https://www.youtube.com/embed/4jguYlpH5H8 05/01 Vafan jag jag satt precis och skrev på samma skämt när jag fick syn på din kommentar. Touché. 05/01 Jag tycker nog mer synd om killen/tjejen som köper den där "goa p-rullen som hen trånat länge efter" och sedan upptäcker på galakvällen att det är ett Nintendo-spel i kartongen!! 05/01 https://www.youtube.com/embed/Qh2sWSVRrmo Porr... till ett barn!? Hemska tanke... något sådant skulle aldrig skett före internet. Då fanns ingen porr alls, jag tror inte ens porr existerade. Speciellt inte i polarens farsas hemliga låda, och definitivt... 05/01 Hade det hänt mig eller mitt barn hade jag skrattat bara. Sen bytt spelet helt enkelt. Om man nu är ute efter porr så är det inte en bristvara längre. 04/01