Har plånboken inte fått nog efter vinterreorna hos Steam och GOG kan du vända blicken mot Humble Bundle. Förutsatt att du diggar #Assassin's Creed. Valda delar av #Ubisofts spelserie säljs där för lönnmördad prislapp.

I vanlig ordning kör Humble Bundle paketerbjudanden i olika nivåer. Betala "vad du vill" (10 kronor) och du får det första #Assassin's Creed samt de tre Assassin's Creed Chronicles-avstickarna India, China och Russia.

Betala mer än genomsnittet (i skrivande stund cirka 70 kronor) och du får även #Assassin's Creed: Liberation HD, #Assassin's Creed II och #Assassin's Creed III med en expansion.

Är du extra köpsugen och pröjsar mer än cirka 140 kronor så får du ytterligare två titlar: #Assassin's Creed: Unity och #Assassin's Creed: Brotherhood.

Till Assassin's Creed-rean!

Tack till tuckdragon för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Mitt första AC jag körde igenom var Black Flag och jag älskade det! Jag körde igenom Unity och Syndicate när de kom också, inte lika bra som Black Flag men ändå underhållande! Samtliga körda på PC med handkontroll. 06/01 Då har du ju spelat helt fel AC. Enligt mig är 3:an och 4:an bäst. Unity sög och Syndicate var sådär. 06/01 AC är afrodisiakum för mig. Som historiker och har en kärlek för konspirationer och dylikt är det den bästa äventyrsspelserien. Dock är jag som inte andra och tycker att 2an är stelt. Struntar totalt i vilken karaktär som man spelar eller hur den för... 06/01 Beroende på när du har spelat PC-versionen så är det lite olika hantering av m+kb-kontrollerna. De blev markant bättre fr.o.m. AC3 i min mening, även om jag gladeligen har spelat igenom flertalet av de föregående spelen utan handkontroll. Senaste gånger... 05/01 Kör man med en handkontroll på PC så är det jätte bra... aldrig gillat hur dom gjorde mus och tangentbord kontrollerna på PC versionen. 05/01 Aldrig förstått storheten med AC. Var hypad inför ettan och köpte. Lirade 2h innan den hamnade på hall of shame hyllan(ja, jag har en sån. I mitten står en byst föreställande Duke Nukem). Testade igen på unity och det var... Ja, jag spar det till mina... 05/01 Speciellt Black Flag och Rogue...pga kanonerna...på skeppet...haha *host* 05/01 Black Flag är ju såklart bästa. Förutom allt med animus och templars och skit. Låt mig bara segla på de öppna haven och sänka mina fienders skepp till havets botten. Fifteen men on the dead man's chest— ...Yo-ho-ho, and a bottle of rum! 05/01 Hur är dem att spela på PC? 05/01 Första spelet är för mig det sämsta. Så har verkligen inte åldrats bra. Nu tänker jag mest i spelväg. 05/01