Strax innan jul fick vi veta att klassiska Warcraft-trollet Zul'jin vässar yxorna för att kunna ge sig ut på slagfälten i #Heroes of the Storm. Nu har dagen kommit och den bittra alvmördaren har anslutit till moba-liret.

Zul'jin är en slagskämpe av assassin-typ som uppges vara riktigt dödlig i händerna på rätt spelare. Enligt Reddit-diskussioner ska han ha en fin balans mellan risk och belöning som är lika underhållande som svårbemästrad. Lär dig mer om Zul'jin på battle.net och i filmklippet nedan.

Skicka en rättelse
Mer information mer möjligheter du kan göra som spelare. Spells har längre räckvid, du kan använda spells på träd och väggar för att dra dig frammåt, du kan köpa items som kan blinka dig ifrån fog rakt på en spelare och hålla den plats, utan wards eller... 09/02 Du får gärna posta dessa gott om bevis, jag är inte insatt alls, intressant att se. Som väldigt oinsatt så orkade jag inte lira DOTA och LoL pga köp/level systemen, därför passade HOTS perfekt för mig. Undrar bara på vilket sätt dom andra spelen kräver... 07/01 Precis som alla spel och spel där esport utövas är det vad för möjligheter finns där? hur komplext är spelet? hur mycket information är där? vad kan du göra som individuell spelare? Du pratar med en spelare som spelat alla mobas och kommer i grunden ifr... 06/01 Finns så mycket sant i detta. Folk tror att det är möjligt att mäta skill på något sätt i spel sen jämföra dem emellan. Det är ju omöjligt många parametrar som skiljer spelen åt, så det borde ju inte riktigt funka. OnT, verkar som en reko snubbe den där... 06/01 Jag förstår inte varför det är det minst skicklighetsbaserade mobat. Vissa folk säger så men aldrig varför. Det finns inga lucky crits eller något liknande men det finns många skicklighetsbaserade mechanics som t.ex. body blocking. Verkar som folk fått... 06/01 Det var ungefär 9 månader mellan Morales och Auriel. Så en ny support bör komma om ett halvår eller så ;) nä men hots är det roligaste moba jag spelat. Lätt att lära, svårt att bemästra. Så det ska vara :) 05/01 En väldigt svår hjälte att spela väl vilket jag gillar, men börjar det inte bli dags att lägga till fler supports, Blizz? Hör det här så ofta men förstår faktiskt inte varför. Tycker spelen är olika i grunden, men det gör ju stor skillnad beroende på... 05/01 "I got axe for you!" 05/01 Har och göra med att det minst skicklighetsbaserade.mobat är hots. Just därför. Jag själv håller mig till dota pga det inte finns några begränsningar i taktiker och högra individuella spel. 05/01 Det är konstigt att folk spelar spel som LOL när detta finns. Så mycket bättre. Men tydligen springer hellre folk runt med manga gubbar med spikes etc än spelar välskapta karaktärer som skiljer sig massor från varandra. Har testat LOL men känns så otrol... 05/01