Spelare har tidigare hittat ledtrådar om urtida utomjordiska civilisationer i #Elite: Dangerous. Den stora frågan har varit om dessa varit begränsade just till historien eller om de existerar i nutid. Vilket vi verkar ha fått svar på nu.

Hyfsad närkontakt med livs levande aliens har alltså påträffats. Med tanke på den ensamma känslan i att sitta i eget litet rymdskepp ute i rymden, så gissar vi att mötet med rymdvarelserna är en mäktig upplevelse. Nu återstår att se om de är fredligt sinnade..

Spana in filmklippet nedan för att se hur ett möte kan gå till.

Skicka en rättelse
Tror för övrigt inte att det där är Thargoids. Sista patchen heter ju Guardians och det har spekulerats att det finns fler raser än Thargoids som enligt tidigare spel och lore är extreeemt aggresiva. Så därför ganska osannolikt att det första dem gör... 08/01 Håller med Buio. Och man får inte glömma conflict zones med storslagna krig som ibland får besök av capital ships. Bask in her glory! Glory to the empire! 08/01 Såg föregående inlägg precis, det var ju något iaf! 08/01 Håller helt med spectral här. Fastän det har dragits upp flera gånger i kommentarsfältet har fortfarande ingen konkret kunnat tala om vad man kan och vill göra i denna sandboxen, vilket får det att framstå som att ni bara vill försvara spelet utan några... 08/01 PC Gamer gjorde en kort intervju med han som först stötte på det främmande skeppet. Han är en veteran med över 2000 timmar i spelet, vilket inte är så konstigt eftersom han flög en Corvette. http://www.pcgamer.com/elite-dangerous-aliens/ 08/01 Är det? Verkar snarare som att det är lätt att kritisera spelet för saker som inte stämmer. * Ska jag köra nuvarande community goals som är olika varje vecka för att tjäna hyfsat med pengar? Men kör man i open så riskerar man också att bli anfallen. Com... 07/01 Elite är nog det bästa rymdspelet jag spelat på 25 år. Så jävla nice att det dessutom blir bättre och bättre. 07/01 Du verkar helt ha missuppfattat vad "Sandbox" innebär. Det handlar inget alls om att låta spelarna skapa eget innehåll, utan att spelet har en öppen spelvärld och tillåter dem ströva fritt utan att följa en snittslad bana. Se wikin https://en.wikipedia.... 07/01 Har man dålig fantasi så är det inget spel för dig. Som sagt, jag har spelat sen relese och fortfarande hur mycket som helst att göra som jag inte orkat ta tag i än. 07/01 Det verkar ju vara väldigt svårt för de som spelar att berätta vad man kan göra. 07/01