Komikern Conan O'Brien kan ingenting om spel och tyckte därför att han kunde skapa underhållande komedi genom att testa just spel. Clueless Gamer föddes på webben men lyftes senare in i i Conans talkshow där det blev ett av de mest populära inslagen.

Så populärt att TBS tänker göra en helt egen serie av konceptet. De börjar inspelningen nästa månad, men det är ännu oklart om alltihop hamnar på nätet eller om det är tv-sändningar som gäller. Läs mer hos Hollywood Reporter.

Skicka en rättelse
Precis. Tack 08/01 Precis. Jag tycker Conan är bäst. Därför förstår jag inte de som inte tycker det. Lika som att du kanske inte förstår varför ditt favoritspel inte är andras favoritspel.. liksom inte fakta utan bara olika smak helt enkelt. Att ifrågasätta fler avsnitt... 08/01 Fast anledningen till att dom valde att göra en show utav det var för att dom typ blivit bombade av spelföretagen, så allt kommer nog vara sponsrat, så kommer nog inte vara så mkt trashtalk skulle jag tro :/ 08/01 Men ska han börja spela en massa spel ännu mera kommer han väl snart inte vara "clueless" så länge till? 08/01 Terry är skön men lite för glad för att passa i den rollen. Jag ser hellre någon surare typ som faktiskt klarar av att raljera över spelen. Har svårt att se Terry trashtalka Call of Duty eller Ass Creed. 08/01 Måste ju dock vara någon som inte är gamer som host, eftersom det är clueless gamer. Personligen tror jag att det kmr vara Terry Crews som blir host, han verkade intresserad av att börja streama och så för några månader sen, men verka inte bli så mkt... 07/01 Då finns det kanske en sportslig chans att serien faktiskt kan bli rolig. Conans förmåga att klämma ur sig en punchline värd namnet vart fjärde avsnitt vägde inte upp hans rövslickeri gentemot gästerna eller hans genant uppenbara hyllningar till spelen... 07/01 Har sett Conan en gång i mitt liv. Tyckte han var medioker och mer töntig. Än värre var sidekicken till Letterman. Han med synten eller vad det var. Usch 07/01 conan ska inte vara host för showen, så alla som ser fram emot mer conan kmr tyvärr bli dissapoint. :( http://www.theverge.com/2017/1/6/14191888/conan-obrien-clueless-gamer-video-game-show-tbs https://whatafinesituation.files.wordpress.com/2014/09/conan... 07/01 Bästa showen ever enligt mig har varit GTA V och Tomb Raider. xD 07/01