#Mass Effect är en tokhyllad spelserie där de höga betygen stått som spön i backen. Samtliga tre spel har fått de högsta betygen i våra FZ-recensioner. Bäst av dem alla sägs ofta #Mass Efftect 2 vara. Så varför inte ladda hem det helt gratis?

Just nu går det att göra just det via Origin. Klicka dig vidare för att fixa klienten och sen tanka hem rymdäventyret utan kostnad. Medan du väntar på nedladdningen kan du läsa vår recension av spelet.

Tack till necrolock för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Självklart kan man även i en demokrati anse att någons röst är rätt eller fel. Varför skulle det vara någon skillnad mot annan röstning. Tycker valen i 1an och 2an påverkar mycket. Påverkar ett stort antal konversationer och hur man blir bemött etc, så... 09/01 Jävligt dåligt exempel, det finns inte rätt och fel i demokrati. Det finns bara åsikter du inte håller med om, och åsikter du håller med om. Med tanke på att inga val du någonsin gör har någon som helst effekt på storyn och slutet, känns både 1an och... 09/01 Ett av de bästa spelen ever. Gillade 3an för det spelmekaniska snäppet bättre men storyn var klart sämre än i 2an, ffa slutet. urk! Skulle starkt rekommendera att spela 1an först, då man kör sin egna karaktär genom alla tre spelen, annars tappar man vää... 08/01 Np, Xbox ftw. 07/01 Whaaaaaaat... jag har ju EA ACCESS. Va f!. Ska testa direkt. Tack. 07/01 Alla tre är bakåtkompatibla på Xbox One från 360. Ingår också i EA Access på Xbox One, finns årsprenumeration för sisådär 250kr. 07/01 Ja det är nog dax, samma sak gäller även för witcher 3 för mig. 07/01 Nej, men det underättar förståelsen av storyn. Har du inte lirat spelen är det hög tid att göra det, fruktansvärt bra spelserie. 07/01 Har aldrig spelat mass effect. Är det mer eller mindre ett krav att spela första spelet för att hänga med i andra spelet? 07/01 Så super duper att DLC:n ändå inte ingår haha :D Har länge önskat att de släppte en samlingsbox som faktiskt innehåller allt. Istället får man gå till piratbukten. 07/01