Bioware vill inte prata dlc för tillfället.

Det blir inget säsongspass för den nya rymdoperan #Mass Effect: Andromeda när det släpps den 23 mars i år. Detta enligt ett svar från Bioware-chefen Aaryn Flynn under en frågesession på Twitter:

Detta innebär emellertid inte att Mass Effect: Andromeda blir helt utan nedladdningsbart material, Flynn passar nämligen på att nämna att det är något företaget kommer vilja prata om vid ett senare tillfälle.

Det framkommer också att EA Access medlemmar kommer kunna hoppa in i äventyret något tidigare och spela under en begränsad tid fram till release. EA Access är som bekant en program för Xbox-ägare, men om EA även kommer att erbjuda ett liknande program för pc-spelare genom Origin är ännu oklart.

Vi fick nyss reda på planerat releasedatum för spelet och nedan kan du passa på att kolla in klippet med gameplay som släpptes i samband med Nvididas presskonferens under CES.

Skicka en rättelse
Bra, season pass är så 2016. 09/01 De vill inte diskutera ett Season pass innan release då det kunde få vissa att dra öronen till sig inför ett köp, misstänker jag. Det kommer kanske inte komma ett season pass, utan som föregående talare säger: individuella DLC's som kostar mer tillsamma... 09/01 Kan vänta nått år när allt säljs ihop till ett bra pris. Ingen lust att ge EA onödigt mycket pengar. Backloggen är full och för nära inpå Horizon: Zero Dawn 09/01 Bra. Season pass borde inte förekomma. Hoppas bara man inte gör något annat feltramp istället. 08/01 Som Prothean DLC'n till ME3. http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_3:_From_Ashes De har väl inte get någon ursäkt till varför en så viktig DLC var bakom en betalvägg eller? Bakgrunden till Protheans fall samt extra vapen/rustning etc och en till... 08/01 Helt OK i min bok. Så länge inget saknas från original-storyn. Mitt live vore inte komplett utan den DLC vi fick till Witcher 3. 08/01 Fast om man tittar tillbaka på de andra Mass effect spelen så har det inte varit några season pass till dem heller, alla DLC har varit släppta separat och till och med krävt att man köpt Bioware's egen valuta. Nu har det visserligen ändrats sedan Origin... 08/01 Det innebär bara att alla DLC släpps separat. Med EA Access får man iaf rabatt på dem, alltid något. 08/01 Hur blir det för EA access ägare på pc då? :P Finns ju där också, och har gjort ett tag. 08/01 20 dollar var väl lite för lågt räknat. EA har alltid haft 50 dollar season pass till deras storspel. Om de släpper dem individuellt är det rätt ok för det finns alltid någon kritiker som skaffar dem och sen kan tipsa om de är värt pengarna eller inte.... 08/01