Tested märker ingen skillnad på den trådlösa versionen.

I slutet av förra året annonserade företaget TPCast att utvecklar en trådlös uppgradering till VR-headsetet HTC Vive, en produkt som gick att testa på den nyss avslutade CES-mässan. Tested fick en audiens och förutom en intervju med en av personerna från företaget fick Norm möjlighet att testa systemet. Enligt honom, och baserat på den korta spelstunden, gick det inte att skilja upplevensen från den sladdkopplade.

Systemet bygger på att en dosa kopplas till headstetet som sedan kommunicerar trödlöst med en väggmonterad adapter i vilken datorn är kopplad. Enligt skaparna skickas originalbilden utan komprimering med så lite som 2 millisekunders fördröjning och Norm fick anstränga sig för att störa signalen.

Tested har också kännt och klämt på Delux Audio Strap, tillbehöret som ersätter sättet du bär HTC Vive med ett system som påminner om Oculus Rift-lösningen. Istället för mjuka remmar bygger detta på en fast ram som likt konkurrenten också har monterade hörlurar. De kikar också på Vive Tracker, ett tillbehör som fästes på allt möjligt och därmed gör det spårbart genom Lighthouse-fyrarna.

Skicka en rättelse
Hahaha :D Tack för garvet där! Om vi utgår att det var -98 du pratar om så är det alltså 20! ÅR sedan du refererar till, har du sett teknikens framsprång sedan dess? 12/01 Har aldrig haft problem med att viven sitter fel. Gäller bara att ställa in den rätt på huvudet. 4-7 timmar gameplay i elite dangerous är inga problem. Älskar att det kommer lite godis som gör den ännu bättre. 10/01 mitten av 90-talet var över 20 år sedan. jag har ett par trådlösa sennheiser från förra året som jag går runt med på huvudet i stort sett hela tiden när jag är hemma. tpcast (mojängen som gör vive trådlös) väger 86 gram. 10/01 Det är inte batteriet som ger nackspärr :) 10/01 trådlöst brukar va för jävla tungt.. hade ett par trådlösa lurar från philips i mitten på 90-talet.. dom va så tunga att dom inte ens gick att använda mer än 5 minuter 10/01 I feel THE vives 10/01 Jag vill bara ha bra spel innan jag investerar i hårdvaran. Var är mitt Elder Scrolls VI med full VR? 10/01 Måste tyvärr göra dig besviken då batteripaket går att fästa på bältet eller ha det i en ficka. 10/01 Jag är förvånad, ingen i min familj eller bland de vänner jag har som använder oculus verkar ha detta problemet :) Där ser man. Edit: Dvs problemet det immar igen eller vad det nu är som sker för dig då dvs. Jag antar att det är just det som sker? 10/01 Nice med trådlöst ju, sparkade ur strömkabeln med mitt lånade Vive en gång och höll på att ramla in i soffbordet. Nä, mera trådlöst till folket. 10/01