#Square Enix meddelar att det går bra för #Final Fantasy XV. Totalt har sex miljoner exemplar av spelet sålts digitalt och skeppats (alltså inte sålts än) till återförsäljare sedan premiären i slutet av november, och av tonen i pressreleasen är det bra siffror.

Final Fantasy XV har hyllats av många recensenter (FZ delade ut betyget 4 av 5), och det skeppades i fem miljoner exemplar det första dygnet.

Skicka en rättelse
Håller med. Det har hänt flera gånger att jag fått känslan av att jag spelar en grafiskt bättre version av FF7. "Så det är såhär grottan skulle ha sett ut om FF7 hade släppts idag" "Så det är såhär Midgard skulle ha sett ut om FF7 hade släppts idag" "Så... 14/01 Jag är i alla fall jävligt nöjd med detta. Finns det något jag kan jämföra med och som jag hade samma upplevelse i är det FF7. Är level 94 nu och ska varva spelet igen plus göra alla dungeons som kommer efter. Så kul är det! Ser även fram emot nytt cont... 12/01 Tycker det är bra tempo. När man kört klart storyn och börjar på svårare bossar som är några levels högre blir det rätt tufft och roligt. Då gäller det att ha tungan rätt i mun och inte göra något idiotiskt i snabba strider. 11/01 Du har inte gjort allt man kan göra efter spelet va och alla quester? Jag har suttit mer timmar efter spelet än vad jag gjorde under själva handlingen. En del dungeons du kan göra då tar sjukt lång tid men grymma rewards. Håller på att köra om spelet... 11/01 Det verkar finnas en rätt stor marknad för pojkbands-simulatorer med andra ord. https://www.youtube.com/watch?v=VWhsqSxNSAU 11/01 Om du kör klart Cindy questlinen så får du dessutom snabbare bil och framlyktor som gör att du kan köra i mörker. 11/01 Jag har läst nåt om att storyn skalll kompletteras men finns det någon annan information om nytt innehåll? expansioner? dlc? 11/01 Det är bara i kapitel 1 Ignis agerar chaufför. I kapitel 2 överlåter han ratten till dig. Antar att Square Enix inte ville överrumpla dig med för mycket i början. 11/01 Jag förstår inte riktigt hur spelet kan bli så högt aktat som det har blivit. Det finns alldeles för många frustrationsmoment som förstör helhetsintrycket, framförallt dålig kamera under battles som mer än ofta gör det hela obegripligt. Tempot i spelet... 10/01 Jag kunde köra bilfan i början, men helt plötsligt så går det inte längre (även när det är dag) Sen om man väljer en destination på kartan och pyntar lite gil för att snabbt ta sig dit, så kommer man iallafall bara till närmsta stad. Eller så är det bar... 10/01