@Carl Johansson-Sundelius må vara en hårt drivande chefredaktör, men han mjuknar när det bjuds in till medeltida blodbad. I hans test av For Honor bjuds det på mestadels positiva intryck. Hur slutprodukten blir är dock fortfarande höljt i dunkel, men den nya trailern är i alla fall extremt stämningsfull.

#For Honor bjuder in till ett storslaget krig där vikingar, samurajer och riddare möts i häftiga strider. En singleplayer-del bjuds det på, men det är till multiplayer-delen många lär flockas. För finns det något bättre än att dra ett digitalt tvåhandssvärd i plytet på en meningsmotståndare? Skulle inte tro det.

Skicka en rättelse
Det låter väldigt likt hur SIege strulat för mig, senast nu under hösten. Och det är ju drygt ett år sedan det spelet släpptes... 12/01 ja det skulle kunna vara en varning när, det är som du säger även i betan, finns lite multiplayer grejer jag har blivit less på, t,ex om alla lirar i en lobby lämnar förutom du och ditt party, måste ni göra om partyt varje gång, och lite ostabilt ingame... 11/01 Jag gillar verkligen Chivalry, hoppas detta blir ännu bättre 11/01 Vilken snygg trailer, ser ut som blur har gjort den. 11/01 Ska dock säga att Ubisoft verkar ha en bättre approach denna gången. Kört två Closed Alphas och är förvånad hur bra allt fungerar och framförallt hur väloptimerat det är. För snyggt är det sannerligen! Känns som att de styr skeppet i rätt riktning denna... 11/01 Eftersom det är Ubisoft, så spelar det tyvärr ingen roll hur bra själva spelet är. Är det multiplayer så kommer det att strula som fan. Rainbow Six Siege är ett exempel. Försökte lira det på Lan med 3 polare, men efter varje runda så tappade spelet vårt... 11/01 en till stängd beta.. asså inte mig imot så men vad ska dom mer testa denna gång tro, jag har redan klockat säkert in över 100 timmar på tidigare beta's jag vill ha färdiga liret nu så jag kan börja ha kvar sakerna jag får fixa varje gång ny beta starta... 11/01 Lägg på minne att skriva en artikel i god tid när det är dags för den öppna betan, annars plundrar vi FZ byn ;) 10/01 Jag förstod inte vad du menade, så jag blev orolig och undrade vad sjutton jag skrivit egentligen. Det är tisdag, låt oss skylla på det :) 10/01 Tolkade rubriken helt fel Stämningen i fokus när det bjuds.... Det första som kom till mig var att någon hotade med rättsliga åtgärder :D 10/01