Återupplev slaget vid Foy inom kort!

När vi rapporterade om #Days of War i början av förra året blev många taggade, bra krig baserade andra världskriget är inte längre så vanligt. Efter en lyckad Kickstarter-kampanj, där utvecklarna drog in tre gånger pengarna, är spelet nu på väg till Steams Early Access-program. Faktiskt redan om ett par veckor, den 26 januari.

Detta firas med en trailer som visar upp några av miljöerna från spelet som lanseras med fyra kartor, inte två som vi skrev tidigare.

Skicka en rättelse
^ -cb99 23/01 Absolut:) Dock när man bara var van med DoD innan så kändes det dock rätt snabbt haha. Var väl därför när DoD:S eran kom som jag kände att jag var tvungen att välja ett av spelen då det inte fungerade bra för mig att lira båda samtidigt på tävlingsnivå... 17/01 Orginal dod var ju väldigt slött jämfört med dod:s, mer en taktisk shooter imo. Bazookan hade en funktion på mapsen, ah, var endel som var bättre faktiskt. 17/01 Hela vitsen med det är att det ska vara likt DoD då utvecklarna är gamla lirare. Dock med lite mer polerad grafik. Att kartorna ser mer eller mindre likadana ut är ju för att dom är community made och till och med så är det samma mapper som gjort dom... 16/01 Beta 3.1 är helt klart den bästa versionen av DoD, och DoD:Source kändes som ett slag i ansiktet på fansen. Det här får väl testas och utvärderas i alla fall. 14/01 Då hänger jag med. Och det är en korrekt bedömning av RO2 tycker jag =) Speciellt om man lirar på realismserver. 13/01 Jag syftar på att RO är mer "hardcore realism" du är alltså ingen svamp som kan suga ett par kulor och fortsätta springa. Bristfällig hud och allt vad det innebär. Samarbetet är inte en funktion i sig, utan mer hur communityt är byggt kring denna typ... 13/01 Jag har inte provat ovanstående spel. Men jag tror att du syftar på samarbetet i RO2? Och detta skulle vara en ren FPS 13/01 I artikeln: "..bra krig baserade andra världskriget är inte längre så vanligt". Här kommer ett par alternativ: "bra krigsspel baserade på andra världskriget är.." "bra andra världskriget-baserade krigsspel är.." eller den nästan uppnådda: "bra krig base... 13/01 Kan lika gärna dra på något reshade program och spela dod source.. 13/01