Ny kort trailer från Baker-familjen.

Bort bra men hemma bäst, som man brukar säga. Här kommer en kort, men stämningsfull trailer från skräckspelet #Resident Evil 7 som sakta men säkert närmar sig release. Namnet på trailern är "Welcome home" och i klippet besöker vi huset som den galna familjen Baker bor i.

Den som följt spelet ett tag vet att det spelas ur förstapersonsperspektiv och att de klassiska pusseln, som närmast definiterat tidigare titilar i serien, nu är tillbaka. I klippet skymtar vi bland annat en nyckelknippa, blodstänkta skyltdockor och en festmåltid bestående av äckelpäckel. Det är bara att börja spekulera kring hur det hela hänger ihop.

Den som är sugen på att skrämma livet ur sig själv bör hur som helst se till att markera den 24 januari i kalendern då #i[iResident Evil 7"] [/i]äntligen släpps till Playstation 4, Xbox One och PC.

Skicka en rättelse
ja precis, man får hoppas ^^ Hade inte sagt nej till en sån där spökig atmosfär i ett större ställe, typ mansion som i resident evil 1 heller =D 15/01 Håller med. Jag har för mig att man är i en närliggande stad en snabbis i spelets början, hoppas man flyr huset en bit innan spelet slutar, tar sig till staden och upptäcker att familjen följt efter och fortsätter jakten. Blir nog svårt att göra stor... 15/01 ja precis, jag hoppas det kommer få en bra story å dom lutar inte enbart mot att hype om skräck. och som jag sa, gå runt i en stuga fly därifrån och sen är det klart, du lyckas fly grattis =D 15/01 Jag tror det kommer röra sig kring en nyframkallad sträng av viruset från 6an, som i sin tur är en ny sträng från 5ans virus, som är en ny sträng från 4ans Las Plagas Sample som Ada stjäl i slutet. Så liiiite koppling mellan spelen har det varit sen 4an... 15/01 Bara synd att spelet inte kommer stödja 21:9 formatet. WSFG kommer säkert med en fix men tycker det är trist då det är en FPS spel ändå 15/01 helt såld på spelet när jag suttit å lirat igenom demot flera flera gånger. dock hoppas jag att dom får till mer av RES känslan, och att det har kopplingar ofc till umbrella å storyn är inte enbart bara att du är fast i ett litet hus å ska ta dig ut,... 15/01 Brukar säga de, förboka inget. Men däremot så ser jag fram emot detta liret. Provat demot några ggr nu och det är så bra. :) 14/01 Ska bli kul att få sätta tänderna i Resident Evil 7. Köpte en förboknings nyckel på Kinguin för 295:- till Steam. Väntar ivrigt på att nyckeln ska dimpa ner i min e-post... 14/01 Varför använda gamla uttjatade karaktärer? Bra att dom gör något nytt. 14/01 Typ så. Spelet är mer i resident evil rötterna än vad 5 och 6 har varit. Resident evil handlar väl igentligen bara om biovapen som gör olika saker. Exempelvis hade du parasiter i 1an och liknande. Det jag associerar resident evil med är survival horror.... 14/01