Många är det som väntar otåligt på action-rollspelet #Mass Effect: Andromeda från #Bioware. I slutet av mars är det dags, men några frågor återstår fortfarande innan det är dags att klicka på "boka"-knappen. Till exempel om vilka du kan idka älskog med i spelet.

Det är spelets producent, Michael Gamble, som fick frågan om vilka det går att ligga med i spelet. Han meddelar att det är väldigt många och att älskogen är väldigt bra. Nu är inte det här en garant för att själva spelet är bra, men ska möjligheten vara med vill du ju inte råka ut för ett kvart-i-tre-ragg.

#Mass Effect: Andromeda släpps den 23 mars och handlar om att utforska galaxen och att hitta ett nytt hem. Vi gissar att du är väldigt intresserad av den här titeln, ligg eller ej.

Skicka en rättelse
Absolut, det kan jag inte argumentera mot; det är förfulat - särskilt i spelvärlden av någon anledning. Kanske beror det på att det är ofta 3D-modeller med "perfekta" kroppar(något både NinjaTheory och Blizzard tagit upp en aning i en av deras developer... 19/01 Bra svar, du är mognare än de flesta med åsikter på internet, ink mig själv haha Lite är bättre än ingenting och jag menar att EA fegar för mycket, att Witcher är "lagom" och att jag kan tänka mig fullt ös för vuxna som gillar det. Men den mediala circu... 18/01 Då många tycks vara för det hela med mycket nakenhet måste jag fråga, då det känns som jag misstolkar vad 'nakenhet' innebär för de flesta, vilken form av 'naket' är det du/ni vill se mer utav? För jag kan hålla med att jag är inte glad för fade-to-blac... 18/01 Sexscener utan naket är som en hamburgare utan dressing. Då skippar jag hellre burgaren. EA gör det inte bra. Smakfullt säger en del. Smaklöst, säger jag. Speciellt som de i spelet gjort sån big deal av det, då är det enormt trist att få "fade to black"... 18/01 Att ens vissa filmer eller serier kommer undan med asmycket sex är skumt. :p "Men det är ju HBO!" Finns en del skämt kring det hela. Sen kan jag tycka det är skillnad på våld och våld. Anser det en sak att visa upp halshuggningar i ett spel som Witcher,... 17/01 Då har jag misstolkat det hela. När folk säger "Mer naket!" så låter det ganska skevt, åtminstone i textform sådär. 17/01 För over the top våld i spel som tex. God of War och Witcher ger intrycket av en mörk och våldsam värld. Hade vi inte fått se halshuggningar och brutala attacker och avslutningar hade vi inte haft samma intryck av spelen i fråga. Sex i Witcher 3 är rätt... 17/01 Vilket ju gör dig konsekvent, och det skall du ha all heder för. Att spelbranschen inte är det är själva kärnan i min kritik. Vad det gäller "att se allt" så låtom oss vara överens om att vi inte är överens ;). 17/01 Vem pratar om att vi ska se det i full detalj då? Bara för att man vill ha lite mer än lite pussande och sedan fade-to-black så betyder det inte att man vill ha närbilder på när kuken åker in i fittan, eller anus för den delen. The Witcher 3 gjorde det... 17/01 Men jag sa ju att jag även inte är för onödig, over-the-top våld... Jag förstår inte poängen att vi ska behöva 'se' det i full detalj. 17/01