På de publika testservrarna för #Overwatch körs nu en version där en hälsomätare hovrar ovanför varje spelare i åskådarläget. Det ger en bättre överblick över hur både de inviduella spelarna och lagen ligger till.

Mätaren kan sättas på och stängas av när man vill, och kan bindas till valfri knapp på tangentbordet. E-sportaren Doa demar i följande video.

När detta går ut i den skarpa versionen av Overwatch är oklart, men förhoppningsvis ska det inte dröja alltför långe.

Skicka en rättelse
Hej hej, nu kommer jag här som översättare igen. Jag tror att vederbörande är van vid ett såkallat "safespace" där alla håller med varandra och sprider falsk positivitet dag ut och dag in, och med din "vresiga attityd" har du nu försökt slå dig in i den... 20/01 Då kanske det är dags att sätta åskådarläge till competitive! 18/01 Va snackar du om? :D Försöker du få det till att alla på forumet har samma åsikt som du, eller vad handlar det om?? 18/01 Är FZ och dess forum en av dem? För annars förstår jag inte varför du "går ut över oss" med din småvresiga ton. 18/01 Något som jag stör mig på i overwatch är dock att det många gånger är svårt att se när man själv tar skada. Men alltid när man ser replays så ploppar det upp 5 eller 10 innan man dör. Vilket betyder att någon annan karaktär har gjort resten av skadan... 18/01 Jo, det är nog ganska många som försöker påstå att Overwatch skulle vara revolutionerande eller innovativt. 18/01 Precis vad jag tänkte. 17/01 Ni här i fältet förstod att det var till Spectator mode va? Lite väl med hat för att man utvecklar spectator mode. Esport satsningen har bara börjat för Overwatch. Har man aldrig spelat Overwatch så är det riktigt svårt att förstå vad som händer. Det... 17/01 Fast ingen säger att det är något revolutionerande eller innovativt med detta. Overwatch är ett stort och populärt spel som får en välbehövlig och efterfrågad funktion. Därav nyhetsartikeln. 17/01 Med olika färg för vänner och fiender. Vilken grej! 17/01