För cirka 3599 kronor för du #Nintendos flagskepp Switch. En konsol du kan ta med dig och vars fokus ligger på delad glädje. Vi har tidigare skrivit om vikten av ett starkt spelutbud, nu verkar det som om #Nintendo tjuvhåller på ett av sina starkaste varumärken – #Super Mario Odyssey.

I #Super Mario Odyssey får du följa med på en resa ut ur Svampriket och in i bland annat vårt universum. Spelet för onekligen tankarna till #Super Mario 64 och #Super Mario Galaxy, något som torde göra detta till ett av årets mest efterlängtade titlar.

Längta är också något vi ska göra, för spelet kommer inte nå handeln innan juletider. Enligt producenten Yoshiaki Koizumi är dock spelet i stort sett klart. Just nu ligger fokus på polering och att jaga fatt på diverse buggar.

Det låter onekligen som om #Nintendo sitter och håller på ett av sina starkaste varumärken. Kanske för att sprida ut släppen och att de betyder en riktigt stark titel för julhandeln. Egentligen inga konstigheter, men vi undrar vad mer för spel de sitter och håller på.

Skicka en rättelse
Mario blir säkert försenat till 2018 också :) 18/01 Spontant låter det idiotiskt då man redan nu har otroligt slimmad line-up av spel. Eller så är det så illa att man bara har de 10-tal spel som komma under året. Då är saker ännu värre… 2018 blir väl året Nintendo börjar släppa spel till PS4 / Xbox… 18/01 Efter att ha varit utvecklare i över 12 år så har jag aldrig varit med om att man "håller på" ett (nästan) färdigt spel. Polish i ett års tid känns som bra mycket mer än polish :) 18/01 Beror på hur man ser på det. Som nämnt så släpps rätt många spel, AAA-titlar, efter några månaders polering pga att det har ett fastställt släppdatum sedan länge som inte marknadsavdelningen vill flytta på om spelet "fungerar". Samtidigt pratar vi om... 18/01 Super Mario 64 och Super Mario Sunshine är typ open world, mest Sunshine då, eftersom att 64 har tavlorna och varje tavla är en värld! Sunshine är en hel ö! Jag personligen avskydde Galaxy för att man hoppade runt på en massa små jordglobar hit och dit,... 18/01 Då hade man fått vänta länge :/ 18/01 Något sagt om beyond good and evil? Trodde det skulle vara release spel men har inte sett nått om det. Var det bara rykten? Har säkert missat nått... 17/01 Oj,vad man längtar! Älskar alla 3D-mario spel! Speciellt galaxy spelen!!! :D 17/01 Jag tänker likadant. Lär ju bli lite billigare också, eller någon version med bundle. Kommer inte att köpa vid release. 17/01 "Spelet för onekligen tankarna till Super Mario 64 och Super Mario Galaxy." Jag har inte lirat Super Mario Galaxy spelen, men är inte de väldigt linjära jämfört med Mario 64 som är mer open world.?.. Sugen på att shoppa en Switch för detta spel iaf. Kan... 17/01