Last Stand, det tredje stora dlc-paketet till #The Division, är äntligen på gång. #Ubisoft har släppt en teaser som förklarar att i kväll svensk tid kommer man äntligen lyfta på locket till expansionen. Trailern:

Tillkännagivandet görs via en livestream på Twitch, då vi förhoppningsvis får veta väsentligheter som releasedatum och vad expansionen faktiskt innehåller. Teasern går i slo-mo och antyder att något dramatiskt är på gång. Vi gissar att kulor kommer flyga.

Livestreaman rullar igång klockan 17:00, och du ser den nedan eller här.

Skicka en rättelse
Kul men jag slutade att spela spelet för mycket länge sedan. 20/01 Blev det ingen nyhet idag med sammanfattningen om vad som sades igår kl 17? :o 20/01 Är jag helt lost, antingen måste jag missat streamen eller så strulade något, När släpps det? 20/01 Är ett tag sedan jag spelade men har för mig att det finns ett uppdrag i polisstationen. 19/01 Kommer ihåg hur hypad jag var efter att ha sett en gameplay trailer på det stämningsfulla uppdraget där man skulle in i en polisstation och röja. När jag väl testade spelet själv var den platsen istället ett tutorialuppdrag, och polisstationen gick inte... 19/01 Jag förstår inte varför de inte expanderar världen istället. Nya missions med fortsättning på storyn hade vart supercoolt! Antagligen sparar de på krutet till 2an :/ 19/01 Spelet idag är då mycket bättre än vad det var vid release även om jag tyckte det var ganska mycket då också. Via rykten och data-mining så verkar det som att senaste expansionen kommer ge ny form av PVP funktion. Så man faktiskt får spelat "matcher"... 19/01 skit spel detta testade i början när det släpptes lirade till max level var i dark zone sen la jag ner kunde blivit så bra men blev shite 19/01 Survival var väl ändå rätt, kort och enkelt. Finns inget mening att spela survival flera gånger. Om last stand fungerar likadant så ser jag ingen mening med att skaffa det. Division i all ära, men det finns ett slut på division också, och när man når... 19/01 Nice. Började ganska nyligen spela Division igen och måste säga att jag älskar spelet. Survival är grymt spännande just nu, och incursions riktigt svårt. Önskar bara jag kunde få låna spelmotorn och göra en Fallout Shelter + The Division crossbreed :D... 19/01